FOLLOW US: facebook twitter

Σημεία των καιρών

Ημερομηνία: 20-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Άνεργοι κάθε ηλικίας και φύλλου στριμώχτηκαν σε ουρές ώστε να λάβουν μέρος σε οντισιόν για την συμμετοχή τους ταινίες πορνο

Σημεία των καιρών της κρίσης και της ανεργίας καθώς σύμφωνα με σχετικά πρόσφατα στοιχεία, κατά τα τελευταία χρόνια της κορύφωσης της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, γνωστή εταιρεία παραγωγής και διακίνησης πορνό ταινιών, έχει λάβει περισσότερα από 3.000 βιογραφικά από ανθρώπους που ευελπιστούν σε μία κάποια θέση στη βιομηχανία του πορνό.

Αναφορικά με την πρόσφατη οντισιόν, οι συμμετέχοντας υποβλήθηκαν σε μια διαδικασία που για άλλους μπορεί να θεωρηθεί φυσιολογική για τα δεδομένα της συγκεκριμένης αγοράς, αλλά για άλλους πρόκειται για μια άκρως εξευτελιστική τακτική. Ενώπιοι ενωπίοις πολυμελούς «κριτικής επιτροπής» έβγαλαν τα ρούχα τους και στάθηκαν στην πασαρέλα προς αξιολόγηση των… φυσικών τους προσόντων.

Πέραν των διαφόρων σχολίων που μπορεί κάποιος να κάνει επί του θέματος, ένα είναι το βέβαιον: Ότι η παρακμή που γεννά η οικονομική κρίση και η ανεργία, έχουν και τη… γυμνή τους εκδοχή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος