FOLLOW US: facebook twitter

Σήκωσε την κούπα ο Πανηλειακός (φωτό)

Ημερομηνία: 30-04-2022 | Συντάκτης:

Ο Πανηλειακός γιόρτασε απόψε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ηλείας, στο Στάδιο Πύργου, σε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Κυπελλούχο Ηλείας, ΠΑΟ Βάρδας.
Το κύπελλο έδωσε, στο ημίχρονο του αγώνα, στον αρχηγό Γιάννη Κολόκα, ο Ανδρέας Νικολακόπουλος και οι παίκτες του Πανηλειακού άνοιξαν σαμπάνιες με τις οποίες έλουσαν τον πρόεδρο Κώστα Ντάβαρη! Η ομάδα του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου σήκωσε το κύπελλο του πρωταθλητή μπροστά στους φιλάθλους του, σε μια εκδήλωση-γιορτή της ιστορικής ομάδας του Πύργου. Πολλοί επίσημοι φορείς της πόλης έδωσαν το «παρών», όπως ο δήμαρχος Πύργου, κ. Τάκης Αντωνακόπουλος, οι βουλευτές Ηλείας κα Αυγερινοπούλου και κ. Καλαματιανός, ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Δημήτρης Νικολακόπουλος και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Γιάννης Αργυρόπουλος, οι οποίοι απένειμαν τα μετάλλια στους παράγοντες και το τεχνικό τιμ του Πανηλειακού.
Για την ιστορία, το σκορ του αγώνα ήταν 2-0 για τον ΠΑΟΒ με γκολ του Κουλούρη στο 12΄ από σέντρα του Λαθύρη από αριστερά και του Διαμαντόπουλου στο 43΄ (τα ημίχρονα ήταν 30λεπτα), από ασίστ του Κουλούρη.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Τρίτη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος