FOLLOW US: facebook twitter

Το σχέδιο για την επανέναρξη της Super League

Ημερομηνία: 11-04-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Έτοιμο σχέδιο με βάση τις υποδείξεις της ΟΥΕΦΑ έχει η Σούπερ Λιγκ προκειμένου να ολοκληρωθούν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ του πρωταθλήματος, σύμφωνα με εφημερίδα Sportday.

Σημειώνεται πως έως τις 27 Απριλίου πρόκειται να παραμείνουν κλειστοί όλοι οι αθλητικοί χώροι, ενώ δεν αποκλείεται η απαγόρευση να επεκταθεί και ως τις 10 Μαίου που θα παραμείνουν δεδομένα κλειστά τα σχολεία.

Στη Σούπερ Λιγκ εξετάζουν ένα σχέδιο σύμφωνα με το οποίο οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν και πάλι περί τις 20 Μαίου, οι αγώνες έναν μήνα αργότερα και συγκεκριμένα στις 20 Ιουνίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν περί τα τέλη Ιουλίου.

Δεδομένο βεβαίως θεωρείται πως όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών. Από εκεί και πέρα, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου οι παίκτες θα ξεκουραστούν και το δεύτερο θα ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος.

Μάλιστα, επειδή πάντα υπάρχει στο τραπέζι και το θέμα της υπερφόρτωσης των παικτών, γίνονται σκέψεις για μία μεγάλη διακοπή τα Χριστούγεννα, ίσως και με διάρκεια ενός μήνα.

Πηγή: sdna.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος