FOLLOW US: facebook twitter

Σ.Φ.Α. Πύργου «ΟΛΥΜΠΙΟΣ»: Οι λεπτομέρειες για το 6ο Τουρνουά 3on3

Ημερομηνία: 18-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το 6ο Τουρνουά 3on3 Street ball στο Αθλητικό Κέντρο Αγίας Βαρβάρας θα διεξαχθεί στις 18-21 Ιουλίου 2019 από τον Σύλλογο Φίλων Αθλητισμού Πύργου «ΟΛΥΜΠΙΟΣ» και θα περιλαμβάνει τέσσερις κατηγορίες:

1) Γυμνάσιο (απόφοιτοι Α΄ – Β΄ – Γ΄ Γυμνασίου).

2) Λύκειο (απόφοιτοι Α΄ – Β΄ – Γ΄ Λυκείου).

3) Ανδρών – Open.

4) Βετεράνων (γεννηθέντες μέχρι το 1984).

Αριθμός ομάδων και παικτών

Ο αριθμός των ομάδων που μπορούν να συμμετέχουν στις κατηγορίες Γυμνασίου και Λυκείου είναι απεριόριστος, στην κατηγορία Ανδρών – Open θα μπορούν να δηλώσουν μέχρι 24 ομάδες και στην κατηγορία των Βετεράνων μέχρι 12 ομάδες με χρονική προτεραιότητα υποβολής της συμμετοχής. Κάθε ομάδα θα μπορεί να δηλώσει μέχρι τέσσερις (4) παίκτες.

Υποβολή αιτήσεων

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής θα γίνεται αποκλειστικά στο mail του Τουρνουά, το sfapolympios@gmail.com, όπου στο Θέμα του mail θα δηλώνεται η κατηγορία που θα συμμετέχει κάθε ομάδα (Γυμνάσιο, Λύκειο, Ανδρών-Open, Βετεράνων) και στο μήνυμα που θ’ ακολουθεί το όνομα της ομάδας, ονοματεπώνυμο και χρονολογία γέννησης κάθε παίκτη, τηλέφωνο επικοινωνίας.

Χρόνος υποβολής αιτήσεων

Η υποβολή των συμμετοχών ξεκινά την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 14.00 μ.μ. και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 5 Ιουλίου στις 21.00 μ.μ. στο mail του Τουρνουά. Στις κατηγορίες Ανδρών – Open και Βετεράνων θα τηρηθεί αυστηρή χρονική σειρά προτεραιότητας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής.

Διαδικασίες διεξαγωγής

Οι αγώνες στις κατηγορίες Γυμνασίου και Λυκείου θα ολοκληρώνονται στους 11 πόντους και στις κατηγορίες Ανδρών-Open και Βετεράνων στους 15 πόντους. Δε θα υπάρχει χρονικός περιορισμός για την ολοκλήρωση κάθε αγώνα. Κάθε παίκτης μπορεί ν’ αγωνιστεί σε μια μόνο κατηγορία. Ειδικότερα για την κατηγορία των Βετεράνων, κάθε αθλητής γεννηθείς μέχρι το 1984 έχει το δικαίωμα συμμετοχής στην κατηγορία Ανδρών – Open. Στην κατηγορία των Βετεράνων, όλοι οι παίκτες κάθε ομάδας θα πρέπει να έχουν γεννηθεί μέχρι το 1984. Οι διαιτητές κάθε αγώνα ορίζονται από τους διοργανωτές και στηρίζουν εθελοντικά τη διεξαγωγή του Τουρνουά.

Κόστος συμμετοχής

Η συμμετοχή των αθλητών στις κατηγορίες Γυμνασίου και Λυκείου θα είναι δωρεάν, όπως κάθε χρόνο άλλωστε. Στις κατηγορίες Ανδρών-Open και Βετεράνων το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 20 ευρώ συνολικά για κάθε ομάδα, προκειμένου να καλυφθούν οι λειτουργικές δαπάνες διεξαγωγής της εκδήλωσης. Οι κανονισμοί που σχετίζονται με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι θ’ αναρτηθούν με νέα ανακοίνωση στο προφίλ μας στο facebook, όπως επίσης και το υπόδειγμα της Υπεύθυνης Δήλωσης που θα πρέπει να συμπληρώσει κάθε αθλητής και θα πρέπει να έχει μαζί του την πρώτη ημέρα της αγωνιστικής του δράσης στο Τουρνουά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος