FOLLOW US: facebook twitter

Σ.Φ.Α. Πύργου «Ολύμπιος»: Εργασίες ανάπλασης του Α.Κ. Αγ. Βαρβάρας

Ημερομηνία: 17-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ξεκινά αύριο το Τουρνουά 3on3 Streetball

 

O Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Πύργου «Ολύμπιος» προχώρησε σε εργασίες ανάπλασης του Αθλητικού Κέντρου Αγίας Βαρβάρας, ενόψει και του Τουρνουά 3on3 Streetball που ξεκινά αύριο, Πέμπτη, και θα διαρκέσει ως την Κυριακή.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει τα εξής: «Ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Πύργου «Ολύμπιος» προέβη σε εργασίες ανάπλασης του Αθλητικού Κέντρου Αγίας Βαρβάρας, όπως κάνει κάθε χρόνο από το 2013 κι έπειτα. Μαζί μας είχαμε για άλλη μια χρονιά τους ακούραστους νέους από το Σύλλογο Νέων Καταραχίου, όπως και τα πολύ εργατικά κι αξιόλογα μέλη από την κίνηση πολιτών «Ο Πύργος Όλοι Εμείς», αλλά κι ενεργούς εθελοντές της πόλης μας. Όλοι μαζί, με τρομερή θέληση και μεθοδικότητα, ολοκληρώσαμε μια σειρά εργασιών, όπως διαγράμμιση στο μεσαίο γήπεδο, διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου (τοίχοι, μάντρες, παρτέρια κ.λπ), προκειμένου να ομορφύνει ο χώρους που αθλούνται μικροί και μεγάλοι φίλοι του αθλητισμού και φυσικά για να είναι όλα έτοιμα για το Τουρνουά 3on3 Streetball της Αγίας Βαρβάρας, που ξεκινά την Πέμπτη, 18 Ιουλίου.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας βοήθησαν, μας δίνουν την απαραίτητη δύναμη για να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τις εργασίες που απομένουν να γίνουν τις επόμενες ημέρες.

Τέλος, ενημερώνουμε ότι η υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής για το Τουρνουά παίρνει παράταση μέχρι την Τρίτη και Τετάρτη βράδυ θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των αγώνων».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος