FOLLOW US: facebook twitter

Σ.Φ. Α. Πύργου «ΟΛΥΜΠΙΟΣ»: 18-21 Ιουλίου το 6ο Τουρνουά 3on3

Ημερομηνία: 05-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

O Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Πύργου «ΟΛΥΜΠΙΟΣ» ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του 6ου Τουρνουά 3on3 Street ball στο Αθλητικό Κέντρο Αγίας Βαρβάρας, στις 18-21 Ιουλίου 2019.

Όπως έκανε γνωστό ο σύλλογος, η αρχική ημερομηνία διεξαγωγής ήταν για τις 4-7 Ιουλίου, όμως το πιθανό σενάριο διεξαγωγής των εθνικών εκλογών στις 7 Ιουλίου, είχε ως επακόλουθο τη μετάθεση του Τουρνουά δύο εβδομάδες αργότερα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο βασικός στόχος της συγκεκριμένης αθλητικής εκδήλωσης παραμένει η αναβάθμιση-ανάπλαση του μοναδικού ανοιχτού Αθλητικού Κέντρου του Πύργου, προκειμένου να είναι φιλόξενο και λειτουργικό για τους μικρούς και μεγάλους φίλους της καλαθοσφαίρισης.

Όποιος ενδιαφέρεται να συνδράμει την προσπάθεια του συλλόγου, με οποιοδήποτε τρόπο, για την εύρυθμη κι επιτυχημένη διεξαγωγή του Τουρνουά, μπορεί να επικοινωνήσει με τους διοργανωτές στο mail  sfapolympios@gmail.com.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πολυαναμενόμενο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού θα υπάρχουν τις αμέσως επόμενες μέρες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος