FOLLOW US: facebook twitter

Σεμινάριο δικτύωσης κόμβων πολιτισμού

Ημερομηνία: 10-05-2023 | Συντάκτης:

Σήμερα Τετάρτη στον Συνεργατικό κόμβο της Π.Ε. Ηλείας

*Ανοιχτό σε Πολιτιστικούς Συλλόγους, Θεατρικές Ομάδες, εκπαιδευτικούς, μαθητές, φοιτητές και στο κοινό

Με την διοργάνωση ενός εξαιρετικά ενδιαφέροντος σεμιναρίου-εργαστηρίου πολιτιστικής βιομηχανίας, συνεχίζονται σήμερα, Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 στον Συνεργατικό Κόμβο της Π.Ε. Ηλείας στον Πύργο, οι δράσεις του έργου «Creative Hubs» που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ηλείας.

Το 20ο κατά σειρά σεμινάριο-εργαστήριο του έργου, με θέμα «Ημέρα Δικτύωσης – Κόμβοι Πολιτισμού & Δημιουργίας», πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πράξης «Ολιστική δικτύωση δημιουργικών ΜμΕ μέσω Συνεργατικών Χώρων», με τη συνεργασία και του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά & Νέους. Θα διεξαχθεί στον Συνεργατικό Χώρο-Κόμβο Creative Hubs, στο ισόγειο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Ηλείας, στις 7:30 το απόγευμα και μπορούν να το παρακολουθήσουν μέλη πολιτιστικών συλλόγων, θεατρικών ομάδων, ΚοινΣΕπ, Α.Μ.Κ.Ε., επαγγελματίες που ασχολούνται με τον χώρο της πολιτιστικής βιομηχανίας, εκπαιδευτικοί, μαθητές, φοιτητές και κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης.

Οι εργασίες θα ανοίξουν με χαιρετισμό από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλο, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλείας Κώστα Νικολούτσο και τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χρήστο Κωνσταντόπουλο. Ο ομιλητής Γεώργιος Ρόμπολας, Υπεύθυνος του Έργου «Creative@Hubs» θα αναπτύξει την εισήγησή του με θέμα «Δικτύωση Οικοσυστημάτων Δημιουργικής και Πολιτιστικής Βιομηχανίας» και θα ακολουθήσει διάλογος για τους τρόπους συνεργασίας και αξιοποίησης των παροχών, των εργαλείων και εφοδίων του Συνεργατικού Κόμβου από όλους τους εμπλεκόμενους και ενδιαφερόμενους για την υποστήριξη, ανάπτυξη, δικτύωση και εξωστρέφεια των δράσεων και του έργου τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος