FOLLOW US: facebook twitter

Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας: Τρίτη προσθήκη ο Ρούνης

Ημερομηνία: 04-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 20χρονος πάουερ φόργουορντ, Ανδρέας Ρούνης είναι η τρίτη προσθήκη του Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας, μετά τους Σακελλαρίου, Μπάμπη Κωνσταντόπουλο, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΗ. Ο Ρούνης έχει ξεκινήσει από τον Κόροιβο και την προηγούμενη σεζόν είχε μεταπηδήσει στον Α.Σ. Ήλιδας του Γρηγόρη Κακολύρη. Φέτος θα φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα του Σ.Ε.Φ.Α..

Ο νεαρός ψηλός δήλωσε μετά τις καθιερωμένες εξετάσεις κατά την πρώτη προπόνηση της ομάδας την Παρασκευή: «Αποδέχτηκα αμέσως την πρόταση που μου έγινε από την Ανδραβίδα. Είναι ένα ιστορικό και οργανωμένο σωματείο του νομού μας που αγωνίζεται στην Α1 ΕΣΚΑΗ. Έχω γνωρίσει τους συμπαίκτες μου και όλοι μαζί θα βάλουμε τα δυνατά μας να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Το Σ.Ε.Φ.Α. σε ανακοίνωσή του καλωσορίζει στην ομάδα τον Ρούνη και του εύχεται υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά! Παράλληλα, ευχαριστεί τον κ. Γιάννη Τράπαλη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η ομάδα του Σάκη Κουκουζέλη έχει προχωρήσει και σε τέσσερις ακόμα μεταγραφές τις οποίες θα ανακοινώσει τις επόμενες μέρες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος