FOLLOW US: facebook twitter

Σ.Ε.Φ.Α.: Συνεχίζει με Κουκουζέλη-Τεχνικός διευθυντής ο Τόγιας

Ημερομηνία: 26-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η επιτυχημένη συνταγή δεν μπορεί να αλλάξει και το Σ.Ε.Φ.Α. θα συνεχίσει για πέμπτη σερί σεζόν με τον Σάκη Κουκουζέλη στον πάγκο. Οι «κιτρινόμαυροι» της Ανδραβίδας έχουν ανεβει επίπεδο τα τελευταία χρόνια με τις διαδοχικές ανόδους και την εξαιρετική παρουσία στην Α1 ΕΣΚΑΗ κατά τις 4 αγωνιστικές που πρόλαβαν να γίνουν την περασμένη πλέον σεζόν (4 στις 4 νίκες) και μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια έχει ο 46χρονος προπονητής. Έτσι λοιπόν οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν χέρι-χέρι, ενώ χρέη τεχνικού διευθυντή αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος πατρινός παίκτης της ομάδας Γιώργος Τόγιας.

Η ανακοίνωση του Σ.Ε.Φ.Α.: «Το Σ.Ε.Φ.Α Ανδραβίδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας και για την νέα μπασκετική χρονιά με τον προπονητή της ομάδας μας κ. Διονύσιο Κουκουζέλη.
Επίσης να σας ενημερώσουμε ότι έχει ξεκινήσει ήδη ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά με πρώτο μέλημα να είναι η διατήρηση του βασικού κορμού της ομάδας μας (στο προηγούμενο πρωτάθλημα που διακόπηκε λόγω covid είχαμε ισάριθμες νίκες στα πρώτα 4 ματς) και η προσθήκη ποιοτικών παικτών που θα βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων μας!
Σημαντική προσθήκη στην προσπάθεια αυτή θα αποτελέσει ο Γιώργος Τόγιας που αναλαμβάνει καθήκοντα Τεχνικού διευθυντή!
Ευχόμαστε και στους δύο υγεία και καλή μπασκετική σεζόν!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος