FOLLOW US: facebook twitter

Σ.Ε.Φ.Α.:Ρίχνεται στη μάχη της Α1 ΕΣΚΑΗ – Στην Πάτρα την Δευτέρα – Σ.Κουκουζέλης:«Να γίνουμε πρώτα ομάδα»

Ημερομηνία: 08-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας


Την Δευτέρα στην Πάτρα κόντρα στη Νίκη Προαστίου


 Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com


 Το Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας ρίχνεται από τη Δευτέρα στη μάχη του νέου πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΗ. Η ομάδα του Σάκη Κουκουζέλη παίζει στο Κλειστό της Αλεξιώτισσας με αντίπαλο τη Νίκη Προαστίου (ώρα έναρξης 8μ.μ.) και θέλει να ξεκινήσει με νίκη το πρωτάθλημα, για να συνεχίσει με την απαιτούμενη ψυχολογική ώθηση. Θυμίζουμε πως την περσινή σεζόν το Σ.Ε.Φ.Α. ξεκίνησε δυνατά με 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Κι αν αναλογιστεί κανείς ότι φέτος η ομάδα είναι ενισχυμένη με Ξενοφώντα Σακελλαρίου, Μπάμπη Κωνσταντόπουλο, Λάμπρο Παπαγιάννη, Γιώργο Χρονόπουλο, Ανδρέα Ρούνη, Φώτη Κορδοπάτη, το Σ.Ε.Φ.Α. βάζει πλώρη ξανά για ψηλά. Στην ομάδα συνεχίζουν οι έμπειροι Θανάσης Νικολόπουλος, Βασίλης Κορακιανίτης, Θοδωρής Στριγάς, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, αλλά και οι Αλέξανδρος Κουρής, Δημήτρης Κασσιανός. Αυτοί οι 12 παίκτες απαρτίζουν το φετινό ρόστερ των «κιτρινόμαυρων», με στόχο να μπουν στην πρώτη τετράδα, κάτι που δεν είναι εύκολο, καθώς υπάρχουν παραδοσιακές δυνάμεις στην κατηγορία. Δεν είναι όμως και ακατόρθωτο…

Το απόγευμα της Τετάρτης το Σ.Ε.Φ.Α. τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό, υπό την παρουσία σύσσωμης της Διοίκησης, του τεχνικού τιμ και των παικτών.

 

Λεωφορείο για Πάτρα

Το Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας ανακοίνωσε πως θα διατεθεί πούλμαν για την μετακίνηση της ομάδας την Δευτέρα στην Πάτρα και μαζί μπορούν να ταξιδέψουν με την αποστολή και φίλαθλοι της ομάδας. Για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το προφίλ του Σ.Ε.Φ.Α. στο facebook.

 

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Δευτέρα 11/10


Ώρα 8μ.μ.

Νίκη Πρ.-Σ.Ε.Φ.Α.

Ώρα 8.30μ.μ.

Ε.Α.Π.-Προμηθέας 2014

Ολυμπιάδα-Απολλωνιάδα

Ώρα 9μ.μ.

Έσπερος-Γαλήνη

Ώρα 9.30μ.μ.

Παναχαϊκός-Ν.Ε.Π.

 

Τετάρτη 13/10


Ώρα 8μ.μ.

Αραχωβίτικα-Κεραυνός Αιγίου

Σάκης Κουκουζέλης: «Να γίνουμε πρώτα ομάδα»

Ο προπονητής του Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας μίλησε χθες στην «Πρωινή» για το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ  και τους στόχους της ομάδας και τόνισε χαρακτηριστικά: «Πρώτα θέλουμε να γίνουμε ομάδα, να γνωριστούμε στο γήπεδο μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες, διότι έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα φέτος, και από κει και πέρα θα κοιτάξουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή πορεία. Το πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό σε σχέση με πέρυσι. Υπάρχουν τέσσερις ιστορικές ομάδες της ΕΣΚΑΗ στην κατηγορία που αποτελούν δυνατά ονόματα, η Ε.Α.Π.,  ο Έσπερος, η Ολυμπιάδα και ο Κεραυνός Αιγίου. Στόχος μας είναι να μπούμε στην τετράδα, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ και όπως είπα να γίνουμε πρώτα ομάδα. Θέλει χρόνο αυτό, καθώς προερχόμαστε από μια μεγάλη αγωνιστική αποχή λόγω κορωνοϊού και ευελπιστούμε να φτάσουμε στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης το συντομότερο δυνατό».

Όσο για την πρεμιέρα με τη Νίκη Προαστίου, ο 45χρονος coach είπε: «Κάθε πρεμιέρα κρύβει δυσκολίες και κινδύνους και το παιχνίδι χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Πάμε για τη νίκη ώστε να ξεκινήσουμε θετικά το πρωτάθλημα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος