FOLLOW US: facebook twitter

Σ.Ε.Φ.Α.: «Ευχαριστούμε όσους ήταν δίπλα μας»

Ημερομηνία: 19-05-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

To Σ.Ε.Φ.Α., μετά και την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑΗ, θα πάρει, όπως όλα δείχνουν, την άνοδο για την Α1 ΕΣΚΑΗ, καθώς τη στιγμή της διακοπής των αγώνων ήταν πρώτο στη βαθμολογία της Α2 με 17 νίκες και μόλις 2 ήττες. Ο σύλλογος της Ανδραβίδας, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία και δικαίως ήταν εξαρχής στην κορυφή της βαθμολογίας, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί όσους στήριξαν την ομάδα κατά τη φετινή σεζόν και υπόσχεται πως τη νέα σεζόν θα παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα.

Η ανακοίνωση του Σ.Ε.Φ.Α.:

«Μετά και την ανακοίνωση της οριστικής διακοπής όλων των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑΗ η ομάδα μας βρίσκεται στην 1η θέση του πίνακα με 17 νίκες και 2 ήττες. Αναμένοντας την οριστική απόφαση για την επικύρωση της βαθμολογίας και την ανάδειξη των ομάδων που θα ανέβουν κατηγορία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που όλη την χρονιά ήσασταν δίπλα μας στα εύκολα και στα δύσκολα!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας που παρόλες τις συγκυρίες που υπάρχουν έδωσαν μαζί μας τον αγώνα! Η επιτυχία του ΣΕΦΑ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ανήκει σε όλους σας!

Το Δ.Σ., ο προπονητής και οι παίκτες σας δίνουν την υπόσχεση ότι την χρονιά που ακολουθεί η ομάδα θα παρουσιαστεί με όσον το δυνατό καλύτερο και πιο επιτυχημένο τρόπο!

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι με υγεία!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος