FOLLOW US: facebook twitter

Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας: Φιλική νίκη επί του Γ.Σ. Γαργαλιάνων

Ημερομηνία: 28-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

 

Το Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας έδωσε το βράδυ της Κυριακής το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι προετοιμασίας, στο «Αέθλιον», με αντίπαλο τον Γ.Σ. Γαργαλιάνων, ομάδα της Α΄ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.  και επικράτησε με σκορ 62-50. Η ομάδα του Σάκη Κουκουζέλη έδειξε καλά στοιχεία σε άμυνα και επίθεση, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΗ, ενώ πήραν χρόνο συμμετοχής όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες.

Για την ομάδα της Ανδραβίδας, που και φέτος αναμένεται πολύ δυνατή στο πρωτάθλημα της Α1, αγωνίστηκαν οι Νικολόπουλος, Κορακιανίτης, Σακελλαρίου, Μπάμπης Κωνσταντόπουλος, Παπαγιάννης, Μάρκου, Αντωνόπουλος, Χρονόπουλος, Κορδοπάτης και Κασσιανός. Απουσίαζαν ο τραυματίας Στριγάς και ο Ρούνης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων καθώς και ο στρατευμένος Αλέξανδρος Κουρής, που δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα.

Διοργανώνει τουρνουά

Το προσεχές Σαββατοκύριακο, το Σ.Ε.Φ.Α. διοργανώνει  δυνατό τουρνουά στο «Αέθλιον», με τη συμμετοχή επίσης του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας και του Αιόλου Αγυιάς, ομάδες της Γ΄ Εθνικής καθώς και της Γαλήνης, που είναι αντίπαλος των «κιτρινόμαυρων» στην Α1 ΕΣΚΑΗ. Το Σάββατο θα γίνουν οι αγώνες Σ.Ε.Φ.Α.-Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας στις 5.30μ.μ. και Αίολος-Γαλήνη στις 8μ.μ.  και την Κυριακή τις ίδιες ώρες ο μικρός και μεγάλος τελικός.  Η Διοίκηση του Σ.Ε.Φ.Α. καλεί τους φιλάθλους να παραβρεθούν στο τουρνουά και να ενισχύσουν την ομάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος