FOLLOW US: facebook twitter

Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας: Ενίσχυση με Κώστα Στρέκλα

Ημερομηνία: 07-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο έμπειρος Πατρινός φόργουορντ, Κώστας Στρέκλας, είναι η νέα μεταγραφή του Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας. Ο Στρέκλας την περασμένη σεζόν έπαιξε στη Νίκη Προαστείου, ενώ πιο πριν ήταν για εννιά χρόνια στα Αραχωβίτικα. Μια καλή μεταγραφή για την ομάδα του Σάκη Κουκουζέλη, με έναν πολύ έμπειρο παίκτη που θα δώσει λύσεις στο σκοράρισμα, αγωνιζόμενος στις θέσεις 3-4.

Είναι η τρίτη μεταγραφή του Σ.Ε.Φ.Α. μετά τους Μιχάλη Γλύνη, Θοδωρή Στριγά και θα ακολουθήσει άλλη μια τουλάχιστον προσθήκη, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΗ, όπου η ηλειακή ομάδα αναμένεται να διεκδικήσει εκ νέου την άνοδο. Θυμίζουμε πως έχουν παραμείνει από την περσινή σεζόν οι Τόγιας, Κορακιανίτης, Τατάνης, Μάρκου και Κουρής.

Κατά τα άλλα, το Σ.Ε.Φ.Α., ένα σωματείο ιδιαίτερα δραστήριο με αρκετές δράσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν, διοργανώνει στις 18-21 Αυγούστου το  5ο 3on3 street basket στην Ανδραβίδα. Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Σχολείο Ανδραβίδας και οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται μέχρι και τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος