FOLLOW US: facebook twitter

Σε λειτουργία προσεχώς το νέο δημαρχείο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Ημερομηνία: 03-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα
-Η πανδημία ανέδειξε την αναγκαιότητα μεταφοράς σε σύγχρονο και λειτουργικό χώρο

Στο κτίριο του νέου δημαρχείου στην Κρέστενα αναμένεται να μεταφερθούν το προσεχές χρονικό διάστημα οι υπηρεσίες του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, αφού ολοκληρωθούν όλες οι αναγκαίες εργασίες διαμόρφωσης των χώρων.

Εντός του μήνα θα εγκατασταθεί πιθανότατα ο server και θα γίνουν οι πρώτες δοκιμές των ηλεκτρονικών συστημάτων για να διαπιστωθεί η ταχύτητα και η αποτελεσματικότητά τους,  προκειμένου να προχωρήσει η σταδιακή μεταφορά των υπηρεσιών.

Οι νέες συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημία του κορονοϊού, ανέδειξαν την αναγκαιότητα χρήσης του νέου κτίσματος, το οποίο είναι περίπου 500 τμ έναντι 200 τμ του σημερινού δημοτικού κτιρίου, προκειμένου να περιοριστεί πιθανή διασπορά του ιού και τώρα αλλά και μελλοντικά.

Όπως δήλωσε στην «Πρωινή» ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, Σάκης Μπαλιούκος, στο τωρινό κτίριο θα παραμείνουν κάποιες υπηρεσίες, αλλά θα είναι ενιαίες και όχι σκόρπιες, ενώ σταδιακά θα μεταφερθούν οι υπηρεσίες στο νέο κτίριο, αφού πρώτα εξασφαλιστεί σύγχρονο τεχνολογικό περιβάλλον.

«Η πανδημία και η αποτελεσματική της διαχείριση μας έδειξε ότι χρειαζόμαστε έναν νέο χώρο, πιο λειτουργικό για τα τμήματα και τις υπηρεσίες, που θα ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο διασποράς του ιού. Το νέο κτίριο είναι 500 τμ και προσφέρει τη δυνατότητα να οργανώσουμε ένα σύγχρονο περιβάλλον, με υψηλές υγειονομικές και λειτουργικές προδιαγραφές, που θα εξυπηρετεί τους δημότες μας. Στο κτίριο όπου στεγαζόμαστε σήμερα θα παραμείνουν κάποιες υπηρεσίες, ενιαίες όμως, ώστε να μην ταλαιπωρείται με άσκοπες μετακινήσεις ο δημότης», ανέφερε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος