FOLLOW US: facebook twitter

Σε γιορτινή διάθεση η Περιφέρεια στην Τ.Κ. Αμπελώνα με την μαγική ομάδα “Konstantin»

Ημερομηνία: 23-12-2022 | Συντάκτης:

 Ν. Κοροβέσης: « Δίνουμε στα παιδιά μας στιγμές χαράς στο πνεύμα των Χριστουγέννων»

 Τη μαγεία των Χριστουγέννων σκορπίζοντας γέλιο, χαρά και αισιοδοξία, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μικροί και μεγάλοι στην Τ.Κ. Αμπελώνα τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου ώρα 5:30 το απόγευμα. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Πολιτιστικός & Αιμοδοτικός Σύλλογος Αμπελώνα ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας ένα μαγευτικό σκηνικό, όπου όλοι γίνονται μέρος ενός Χριστουγεννιάτικου παραμυθιού.

Στη δράση που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Πολιτιστικού και Αιμοδοτικού Συλλόγου Αμπελώνα, πρωταγωνιστεί η μαγική ομάδα «Konstantin» που θα αναλάβει να διασκεδάσει τον κόσμο σε γιορτινή ατμόσφαιρα με τα χαρούμενα ξωτικά, χριστουγεννιάτικους ήρωες και τον Άγιο Βασίλη παίζοντας παιχνίδια με τους μικρούς μας φίλους αλλά και όλους όσους θέλουν να νοιώσουν και πάλι παιδιά. Μια μοναδική παράσταση που καλλιεργεί τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και την ομαδικότητα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Νίκος Κοροβέσης αναφέρει χαρακτηριστικά:

« Στόχος μας είναι να χαρίσουμε στα παιδιά μας στιγμές χαράς στο πνεύμα των Χριστουγέννων, γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο στις απαιτητικές εποχές που ζούμε, να μπορέσουμε να χαρούμε όλοι τις Άγιες αυτές ημέρες. Και γιατί όχι, να ξαναβαφτιστούμε στην κολυμπήθρα της αθωότητας, να βρούμε το χαμένο νόημα των Χριστουγέννων και να πιστέψουμε και πάλι στον Αϊ –Βασίλη, μέσα από τα μάτια και τη χαρά των παιδιών μας. Εύχομαι να περάσουν όλοι όμορφα, να έχουν  υγεία και είναι χαρούμενοι με τις οικογένειές τους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος