FOLLOW US: facebook twitter

Σε εξέλιξη το έργο συντήρησης του Επαρχ. Οδικού Δικτύου στη Δ.Ε. Λασιώνος

Ημερομηνία: 11-08-2022 | Συντάκτης:

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Β. Γιαννόπουλου 

   Τοπικές Κοινότητες στο ορεινό τμήμα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, χθες Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας, στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση – Οδική Ασφάλεια Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Ν. Ηλείας».

   Για την εξέλιξη των εκτελούμενων εργασιών, στον οδικό άξονα  «Αγία Κυριακή – Τσίπιανα – Κρυόβρυση», και συγκεκριμένα για την ολοκλήρωση των ασφαλτοστρώσεων, τις εργασίες που ακολουθούν (διαγράμμιση, στηθαία ασφαλείας και σήμανση) στην εν λόγω περιοχή, καθώς και για τις εργασίες που ολοκληρώθηκαν και αυτές που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες, σε επίσης πολυσύχναστους οδικούς άξονες του ορεινού όγκου, στο πλαίσιο της ίδιας εργολαβίας, ο κ. Γιαννόπουλος, συζήτησε με την Διευθύντρια Τεχνικών Έργων της Π.Ε Ηλείας Νάνσυ Παναγιωτοπούλου, την επιβλέπουσα μηχανικό Ευγενία Βλάσση και τους εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας, ζητώντας μάλιστα την αυστηρή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.

   «Με την ολοκλήρωση των επιβεβλημένων αυτών παρεμβάσεων, επιλύουμε χρόνια προβλήματα καθιζήσεων και καταπτώσεων, ικανοποιώντας πάγια και δίκαια αιτήματα των προέδρων και κατοίκων των ορεινών χωριών, για τη συντήρηση του οδικού δικτύου. Αποκαθίσταται η προσβασιμότητα και βατότητα των καταπονημένων οδικών αξόνων του ορεινού όγκου της Ηλείας και συμβάλλουμε στην βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας αλλά και της ποιότητας της καθημερινής ζωής των κατοίκων», σχολίασε ο κ. Γιαννόπουλος.

   Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τους προέδρους και εκπροσώπους των παραπάνω Τ.Κ και του Κακοταρίου, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, αφού συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα των περιοχών τους, τους ενημέρωσε για τις τρέχουσες εργασίες της παρούσας εργολαβίας που αφορούν στην αντιμετώπιση των άμεσων και σοβαρότερων προβλημάτων, με τμηματικές παρεμβάσεις στα πιο επικίνδυνα σημεία, αλλά και για νέες εργολαβίες που θα ακολουθήσουν και αφορούν – μεταξύ άλλων – στη συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων, σε όλο το τμήμα του επαρχ. οδικού δικτύου, από την Ε.Ο 111 έως την Κρυόβρυση. 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος