FOLLOW US: facebook twitter

Σε επαναλειτουργία το Κολυμβητήριο Πύργου από το φθινόπωρο του 2020

Ημερομηνία: 03-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
-Εγκαταστάθηκε ο εργολάβος που θα αναλάβει το έργο επισκευών και συντήρησης

Άμεσα ξεκινούν οι εργασίες συντήρησης στο Κολυμβητήριο του Πύργου, που βρίσκεται σε πλήρη εγκατάλειψη και εκτός λειτουργίας πάνω από 6 χρόνια, με στόχο να επαναλειτουργήσει το φθινόπωρο του 2020 και να δοθεί ξανά προς χρήση στα παιδιά , τους νέους του Πύργου και στα σωματεία της περιοχής, που αναγκάζονται να «ξενιτεύονται» εκτός πόλης για να κολυμπήσουν.

Έτι χθες, ολοκληρώθηκε και η τελευταία πράξη γραφειοκρατίας σχετικά με την έναρξη του έργου για την άμεση συντήρηση της δεξαμενής του  Κολυμβητηρίου και όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος κ. Τάκης Αντωνακόπουλος εγκαθίσταται ο εργολάβος κ. Δηλάρης  και ξεκινούν οι εργασίες . Παράλληλα σε δηλώσεις του ο δήμαρχος τόνισε ότι «νομίζουμε πως έχουμε  διασφαλίσει και την επιπλέον χρηματοδότηση για τα συμπληρωματικά έργα πέριξ της δεξαμενής του κολυμβητηρίου οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων από την νέα σεζόν , από το φθινόπωρο θα έχουμε ένα κολυμβητήριο στη διάθεση των συμπολιτών μας.  Οι τεχνικές υπηρεσίες και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ο κ. Γιάννης Αργυρόπουλος κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια έτσι ώστε να είμαστε σωστοί και εμπρόθεσμοι και να έχουμε μια σωστή και έγκαιρη κατασκευή αυτού του έργου, αν αναλογιστεί κανείς ότι 300 παιδιά του δήμου μας που το χρησιμοποιούν το στερούνται τα τελευταία χρόνια.»

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ. Γιάννης Αργυρόπουλος συμπλήρωσε ότι «ένα ακόμα σοβαρό έργο για την πόλη του Πύργου και για την νεολαία μας βρίσκεται ήδη σε τροχιά υλοποίησης. Το κολυμβητήριο που είναι κλειστό για 6-7 χρόνια θα επαναλειτουργήσει από το ερχόμενο φθινόπωρο και θα βρίσκεται στη διάθεση και των παιδιών και των ενηλίκων που θέλουν να αθληθούν . Έτσι υλοποιούμε την βασική εντολή του δημάρχου να δώσουμε τις υποδομές και τα κίνητρα στους νέους του τόπου για να τους δώσουμε μια σωστή διέξοδο για να  αθλούνται.»

Τέλος, ο υπεύθυνος Αθλητισμού και Πολιτισμού του δήμου Πύργου κ. Γιαννης- Γιαννάκης-  Αργυρόπουλος συμπλήρωσε ότι «Πολιτισμός ίσον αθλητισμός, αυτά τα δύο πάνε μαζί το πολυπόθητο κολυμβητήριο είναι στα σκαριά  και θα προσκαλέσουμε τους συλλόγους και τα σωματεία να λάβουν μέρος και να μην τρέχουν εκτός Πύργου.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος