FOLLOW US: facebook twitter

Σε επαναλειτουργία όλο το χρόνο το Κολυμβητήριο Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 19-04-2022 | Συντάκτης:

Ανακοινώσεις από τον δήμαρχο Γ. Λυμπέρη και τον πρόεδρο & αντιπρόεδρο του ΝΠ «Ο Ηλείος»

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου


Την επαναλειτουργία του Κολυμβητηρίου Αμαλιάδας το οποίο μάλιστα θα έχει 12μηνη λειτουργία, που τόσο καιρό περίμεναν αθλητικοί σύλλογοι, κολυμβητές και γενικά όσοι πολίτες το χρησιμοποιούν για να αθληθούν και να ψυχαγωγηθούν, ανακοίνωσε ο δήμαρχος ‘Ηλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης, ο πρόεδρος του «Ηλείου» κ. Γιώργος Μπακέλας και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Παρασκευόπουλος. Το Κολυμβητήριο τις πρώτες μέρες θα δοθεί προς χρήση στους αθλητικούς συλλόγους και εν συνεχεία στο κοινό. Έτσι μετά από 2 χρόνια υπολειτουργίας και μεγάλων διαστημάτων που ήταν κλειστό λόγω πανδημίας αλλά και τεχνικών προβλημάτων, ανοίγει ξανά.

Ο κ. Λυμπέρης σε δηλώσεις του τόνισε ότι το Κολυμβητήριο ξεκινάει όχι για να διακόψει μετά από ένα μήνα, αλλά για να συνεχίσει διαρκώς να λειτουργεί. «Στην Πάτρα στο Αθλητικό συνέδριο υφ. Αθλητισμου κ. Λ. Αυγενάκης μας έδωσε συγχαρητήρια για αυτή τη εγκατάσταση. . Είναι κρίμα ένα τέτοιο κολυμβητήριο με υποδομή, με ηλιακούς, με γεωτεχνία να μην δουλεύει για να εξυπηρετήσει τους κατοίκους της Αμαλιάδας και όλου του νομού . Να δώσω συγχρητήρια στο Δ.Σ του «Ηλείου» κυρίως στον πρόεδρο που συνέχισε να να πιέζει προς κάθε κατεύθυνση ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία για την δωρεά των 120.000 ευρώ που μας δίνει την δυνατότητα να ξεκινήσει ξανά το Κολυμβητήριο και να μην σταματήσει τη λειτουργία του με αυτό το συμπλήρωμα. Να ευχηθώ λοιπόν καλή αρχή σε όλους και σύντομα θα επανέλθουμε με πολύ καλές ειδήσεις.»

Από την πλευρά το ο πρόεδρος του Ν Π «Ο ΗΛΕΙΟΣ» κ. Γιώργος Μπακέλας τόνισε ότι σε καμιά περίπτωση δεν θεωρεί τον εαυτό του ήρωα, απλά του δίνεται η δυνατότητα από το δήμαρχο να φανεί συνεπής στους ανθρώπους που κάνουν χρήση του Κολυμβητηρίου.

«Αν και δεν μου αρέσει να μπαίνω σε έριδες του παρελθόντος, να σας θυμισω ότι το Κολυμβητήριο είχε τεράστια λειτουργικά ζητήματα άμα τη αναλήψει που προσπαθούσαμε να λύσουμε. Στόχος μας δεν ήταν να δουλεύει εποχικά, αλλά να λύσουμε ριζικά το θέμα ώστε να πάρει την αθλητική θέση που του αξίζει. Η δωρεά στην οποία είχα αναφερθεί είναι γεγονός και , ήδη από σήμερα θα μπορέσει να λειτουργήσει για τους Συλλόγους και λίαν συντόμως θα γίνει η ολική τοποθέτηση και ρύθμιση των αντλιών μαζί με την συντήρηση των υπόλοιπων δομών. Σύντομα θα μιλήσουμε για σοβαρές βελτιώσεις και αναβαθμίσεις και στις υπόλοιπες υποδομές του Αθλητικού Κέντρου συμεπριλαμβανομένου κα του ενεργειακού κομματιού που ήταν και η αχίλλεις πτέρνα»

Τέλος, από την πλευρά του ο κ. Παρασκευόπουλος επισήμανε ότι αυτή η δομή θα πάρει την θέση που της αξίζει τα αθλητικά δρώμενα και όλοι θα μπορούμε να χαιρόμαστε το Κολυμβητήριο που τόσο πολύ ζητούσε ο κόσμος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος