FOLLOW US: facebook twitter

Σε εορταστικούς ρυθμούς ο σύλλογος “Πύργος Όλοι Μαζί”

Ημερομηνία: 31-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Με παραδοσιακούς λουκουμάδες, μουσικές από το «Λαϊκό Δίφωνο» αλλά και πολύ χορό,   ο σύλλογος «ΠΥΡΓΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» υλοποίησε χθες μια εξαιρετική ιδέα στον χώρο μπροστά από το κατάστημα «Τα κατσαρολάκια της Θέμιδος», απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο.

Από το πρωί, οι γυναίκες του συλλόγου ετοίμαζαν τους λουκουμάδες και τους προσέφεραν στους περαστικούς μαζί με ευχές για τη χρονιά που έρχεται. Ακολούθησαν τα τραγούδια και οι ξεχωριστές ερμηνείες του μουσικού σχήματος «Λαϊκό δίφωνο», ενώ το χορευτικό τμήμα του συλλόγου ξεσήκωνε τους περαστικούς μέχρι αργά το μεσημέρι. Ο σύλλογος «ΠΥΡΓΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» δεν θα μείνει όμως μόνο στο ψυχαγωγικό κομμάτι. Έχει ήδη προγραμματίσει «γεύμα αγάπης» στην ταβέρνα ΝΙΚΟΛΑΣ στον Πύργο για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στο οποίο θα μπορέσουν να συμμετέχουν όλοι όσοι διαθέτουν πρόσκληση. Την πρόσκληση μπορούν να την αποκτήσουν καλώντας στον αριθμό 6948118704.

Η πρόεδρος του συλλόγου Λόπη Νικολοπούλου σε δηλώσεις της με αφορμή τη δράση αυτή τόνισε ότι «… θελήσαμε να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας μια νότα αισιοδοξίας, χαράς και κεφιού μέσα στο εορταστικό πνεύμα των ημερών. Ο καιρός αποδείχτηκε σύμμαχος και ήταν πολλοί οι συμπολίτες μας όλων των ηλικιών που συμμετείχαν στην εκδήλωσή μας. Ευχαριστούμε ακόμα μια φορά τους επιχειρηματίες της πόλης που στηρίζουν τις δράσεις μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος