FOLLOW US: facebook twitter

Σε δύσκολη κατάσταση η Προοδευτική Μανωλάδας

Ημερομηνία: 30-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

 

Η Προοδευτική Μανωλάδας βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση αναφορικά με το αν τη νέα σεζόν θα συμμετάσχει στην Α1 DUOMO-MONK. Πληροφορίες από τη Μανωλάδα αναφέρουν πως οι μέχρι τώρα προσπάθειες να κινητοποιηθούν πρόσωπα που θα «τρέξουν» την ομάδα τη νέα σεζόν, έχουν αποδειχτεί άκαρπες και γι’ αυτό τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν φαίνεται φως στο τούνελ.

Η Προοδευτική βέβαια, είναι ένα σωματείο που παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια καθυστερεί να προχωρήσει τις διαδικασίες συμμετοχής στην Α1 και επάνδρωσης της ομάδας, την ύστατη στιγμή όμως τα καταφέρνει και μάλιστα παρουσιάζεται και ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο μεγάλο ηλειακό πρωτάθλημα, στηριζόμενη στους αρκετούς καλούς ντόπιους ποδοσφαιριστές που διαθέτει.

Βέβαια, το θέμα τώρα είναι διοικητικό, καθώς προς το παρόν δεν έχουν βρεθεί οι άνθρωποι που θα καθοδηγήσουν την ομάδα, ενώ τα δεδομένα έχουν αλλάξει πλέον με την υποχρεωτική εγγραφή όλων των σωματείων στο Μητρώο της Γ.Γ.Α., κάτι που δεν έχει γίνει από την «Προο», όπως και με την πλειοψηφία των ηλειακών σωματείων, και αυτό είναι άλλο ένα θέμα που φέρνει προβληματισμό στο σύλλογο.

Η δήλωση συμμετοχής πάντως στην Α1 DUOMO-MONK είναι μέχρι τις 4 Οκτωβρίου και υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια να βρεθεί λύση για την Προοδευτική, που είναι ένα από τα πιο ιστορικά ηλειακά σωματεία (έχει ιδρυθεί το 1952), ενώ έχει 20 σερί συμμετοχές στην μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου (από το 2001), επίτευγμα σπουδαίο για την ομάδα της Βουπρασίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος