FOLLOW US: facebook twitter

Ζαχάρω: Σε γιορτινό κλίμα η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Ημερομηνία: 14-12-2022 | Συντάκτης:

Σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 12-12-2022 η εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Ζαχάρως. Παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις για τον καιρό, το ψιλόβροχο, που σταμάτησε την κατάλληλη στιγμή, δημιούργησε μια όμορφη χειμωνιάτικη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Ζαχάρως, Κώστας Αλεξανδρόπουλος χαιρέτισε τον κόσμο, κηρύσσοντας την έναρξη των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων. «Το φωτεινό αστέρι να φωτίσει και το δικό μας δρόμο καθόλη τη διάρκεια του έτους που έρχεται ώστε μικροί και μεγάλοι να κάνουμε αξιόλογα πράγματα», ευχήθηκε ο κ. Αλεξανδρόπουλος. Στη συνέχεια, φωταγωγήθηκε το δέντρο με τις επευφημίες και τα χειροκροτήματα των δημοτών.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της σχολής «ΕΝ ΧΟΡΩ» χόρεψαν σε παραδοσιακούς και μοντέρνους ρυθμούς και οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες της Χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλοπροόδων πλημμύρισαν κάθε γωνιά της πλατείας. Παράλληλες δραστηριότητες με face & hands painting και μπαλονοκατασκευές γέμισαν χαρά τα παιδιά ενώ υπήρξαν κεράσματα για μικρούς και μεγάλους.

Την Παρασκευή 16-12-2022 θα ακολουθήσει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία της Νέας Φιγαλείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος