FOLLOW US: facebook twitter

Σάββατο 31/07: Προτάσεις για διασκέδαση στην Ηλεία

Ημερομηνία: 31-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Η Μαλού live στο στο «Liquid Club»


Αυτό το Σάββατο 31 Ιουλίου η αγαπημένη τραγουδίστρια Μαλού έρχεται στο «Liquid Club» στην Κρέστενα για ένα μοναδικό live λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα. Τηλέφωνο κρατήσεων: 6934986597.

Saturday Night στο «White Island»


Βράδυ Σαββάτου και το «White Island Summer Club» στην Κουρούτα σας περιμένει σε μια μοναδική βραδιά για να διασκεδάσετε μαζί τους ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια με άκρως καλοκαιρινή διάθεση.

Port Festival στο Κατάκολο!


Ύστερα από μεγάλη αναμονή, το Port Festival επιστρέφει στο άλσος Κατακόλου το Σάββατο 31 Ιουλίου και την Κυριακή 1η Αυγούστου. Το Port Festival είναι ο καλοκαιρινός θεσμός που ο κόσμος της Ηλείας έχει αγαπήσει και αναζητά για να ψυχαγωγηθεί και να καλλιεργηθεί.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 7μ.μ. με εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, προβολές των μουσικών βίντεο που γύρισαν τα μέλη της Collectiva Artenativa, έκθεση χειροποίητων δημιουργιών και παρουσίαση των δράσεων των ομάδων και των συλλόγων που συμμετέχουν. Στις 21:00 ξεκινούν τα live με ήχους που μας ταξιδεύουν στην παράδοση, τη Σμύρνη, την Ανατολή, αλλά και τα Βαλκάνια, τη Λατινική Αμερική, και τους ελαφρολαϊκούς δρόμους της σύγχρονης Ελλάδας. Ιδιαίτερη αίσθηση αναμένεται να κάνει η μουσική παράσταση «Banda Iovanica… στα χνάρια του θρυλικού βιολιστή Γιάγκου Αλεξίου», από την ομώνυμη πρώτη ελληνική μπάντα λαϊκής τσιγγάνικης μουσικής από την κεντρική και ανατολική Ευρώπη, η οποία πραγματοποιείται με τη στήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Πύργου (ΔΟΠΠ).

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη πρώτης ανάγκης, είδη ρουχισμού, σχολικά βιβλία και γραφική ύλη για το Χαμόγελο του Παιδιού, τα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Λυκείων του Πύργου και τους έχοντες ανάγκη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος