FOLLOW US: facebook twitter

Σάστισαν στην Κύπρο με τις κατηγορίες του Άδωνι

Ημερομηνία: 05-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Υποστηρίζει ότι είναι αναξιόπιστα τα μοριακά τεστ με 25 ευρώ στην Κύπρο!

Εκτός τόπου και χρόνου επιμένει να βρίσκεται ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος εμφανίστηκε πολύ ευχαριστημένος με την τιμή που ανακοίνωσε στα μοριακά τεστ. Ενώ η χώρα σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στα κρούσματα που πλέον αγγίζουν τις 50.000, ο κ. Γεωργιάδης θεωρεί ότι τα 47 ευρώ είναι μία «πολύ λογική και δίκαιη» τιμή!

Μάλιστα, με την απερίγραπτη αλαζονεία που τον κατέχει, δεν δίστασε να ισχυριστεί μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, ότι τα μοριακά τεστ στην Κύπρο που διενεργούνται με κόστος 25 ευρώ (σ.σ. τη στιγμή μάλιστα που ο βασικός μισθός είναι πολύ υψηλότερος) είναι… ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ!

Ωστόσο όταν ο δημοσιογράφος έσπευσε να τον «φρενάρει» σημειώνοντας ότι την πληροφορία μετέδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Υγείας της Κύπρου κ. Κωνσταντίνος Αθανασίου, ο Άδωνις Γεωργιάδης ισχυρίστηκε ότι δεν είναι αξιόπιστα τα τεστ τους!

«Χθες μίλησε ο κ. Πλεύρης με τον Υπουργό Υγείας της Κύπρου και η τιμή που μας έδωσαν είναι 20€-50€. Μία τιμή υπάρχει στα 20€ στην Κύπρο σε μια εταιρεία, η οποία όπως μας είπαν οι δικοί μας γιατροί και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος σε συνάντηση που κάναμε, μας έφεραν τα χαρτιά ότι είναι πολύ χαμηλής αξιοπιστίας, κινέζικο και όχι παρόμοιο με αυτά που πωλούνται εδώ. Στην Κύπρο δεν έχει διατίμηση το μοριακό τεστ» δήλωσε.

newsbreak.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος