FOLLOW US: facebook twitter

Salt & Sugar: Νέα σελίδα στις γευστικές σας προτιμήσεις!

Ημερομηνία: 07-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Το κατάστημα «SALT & SUGAR» άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του στο καταναλωτικό κοινό το Μάρτιο του 2015. Παρουσιάζοντας μοναδικά προϊόντα στον κόσμο, κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Από τα μέσα Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους η επιχείρηση γύρισε σελίδα, καθώς τόσο την ιδιοκτησία όσο και τη διεύθυνσή της ανέλαβε ο Γιώργος Λινάρδος. Το νέο αυτό ξεκίνημα επέφερε σημαντικές αλλαγές, με τη σημαντικότερη να βρίσκεται στη φιλοσοφία της που πλέον είναι η «διατήρηση ποιοτικών στοιχείων και η ενίσχυσή τους».

Ως μια ενιαία και αδιαίρετη ομάδα λειτουργεί πλέον η διεύθυνση του καταστήματος και το προσωπικό του, δίνοντας τεράστια έμφαση στην παραγωγή με τη δημιουργία αρκετών χειροποίητων προϊόντων και έχοντας συνεργασίες με διακεκριμένους προμηθευτές για να λάβουν τις απαραίτητες ποιοτικές πρώτες ύλες. Στεγασμένο σε ένα χώρο λαμπερό, καθαρό, ζεστό και φιλικό, προσφέρει μια οικεία αίσθηση στους πελάτες του. Σεβόμενο τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζει ο λαός στα χρόνια της κρίσης, διαθέτει προϊόντα για όλα τα βαλάντια.

Η κορυφαία ποιότητα στις πρώτες ύλες του και η έμφαση που δίνεται στην επαφή με τον κόσμο που έχει αγκαλιάσει μέχρι στιγμής το νέο αυτό εγχείρημα, είναι ορισμένα από τα ατού που διαθέτει η επιχείρηση. Όντας συνυφασμένη με τις συνήθειες της τοπικής κοινωνίας, αναμένεται να προσφέρει στον κόσμο ακόμα πιο καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες πάνω στο χώρο της εστίασης γενικότερα.

Δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το ΝΕΟ «SALT & SUGAR», δοκιμάζοντας τις υπέροχες γεύσεις του και απολαμβάνοντας μοναδικές υπηρεσίες και στιγμές χαλάρωσης στο χώρο του.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Πατρών και Κοκκίνου, Πύργος

 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ:

Σταθερό: 26210-20999 (Delivery)


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος