FOLLOW US: facebook twitter

Σάκης Γεωργόπουλος: «Να προσφερθούν τα απαραίτητα στις αδύναμες και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες»

Ημερομηνία: 06-04-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Οι κοινωνικές δομές του Δήμου Πηνειού μέχρι την Παρασκευή 3/4/2020 παρείχαν μόνο είκοσι (20) έτοιμα γεύματα στους συμπολίτες μας ( Πληθυσμός Δήμου 21000 κάτοικοι περίπου).

Πιστεύουμε ότι εφαρμόζεται μια στείρα γραφειοκρατική διαδικασία που αποκλείει πάρα πολλούς συμπολίτες μας που έχουν μεγάλη ανάγκη σίτισης. Είναι άνθρωποι με αξιοπρέπεια και εμείς οφείλουμε σεβόμενοι την προσωπικότητά τους να μην τους ωθήσουμε να γίνουν επαίτες σε καμία περίπτωση.

Η κρίση έχει πλήξει πάρα πολλές κοινωνικές ομάδες, γι’ αυτό θα πρέπει να λειτουργήσουν οι κοινωνικές δομές του Δήμου με ευελιξία, ανθρωπιά και κατανόηση χωρίς να βάζουμε τυπικά εμπόδια καταλήγοντας τυπολάτρες.

Εργαζόμενοι έχασαν τις δουλειές τους, άλλοι έκλεισαν τα μαγαζιά – επιχειρήσεις τους, άλλοι δεν μπορούν ούτε ευκαιριακά να βρουν μεροκάματο σε μια κατά βάση αγροτική περιοχή κα εμείς ‘’κοσκινίζουμε, κοσκινίζουμε’’ τι;

Ας διαχειριστούμε γρήγορα την μεγάλη οικονομική χορηγία προς τον Δήμο μας  του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κ.κ. Γερμανού, τον οποίο θερμά ευχαριστούμε , καθώς και τις χρηματοδοτήσεις από το κράτος. Είναι υποχρέωση της πολιτείας και του Δήμου μας να προσφέρει τα απαραίτητα στις αδύναμες και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, που έχουν πληγεί από την πρωτοφανή κρίση του Κοροναϊού.

Δεν πρέπει να περιμένουμε το Πάσχα για να δώσουμε ένα κουπόνι σίτισης γιατί τότε θα είναι πολύ αργά. Είναι η ώρα της δράσης, της μάχης, της συμπαράστασης προς όλους τους συμπολίτες μας.

Σάκης  Γεωργόπουλος

Επικεφαλής παράταξης μείζονος μειοψηφίας στο Δήμο Πηνειού


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος