FOLLOW US: facebook twitter

Σ. Τζανέτος: «Είμαστε έτοιμοι για την άνοδο»

Ημερομηνία: 10-05-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο παίκτης-ηγέτης του φετινού Πανηλειακού μίλησε στην «Πρωινή» για τα μπαράζ ανόδου και το αυριανό πρώτο ματς με τον Πανγυθεατικό

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


O Πανηλειακός ρίχνεται αύριο στην μάχη των μπαράζ μεταξύ των Πρωταθλητών ΕΠΣ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Ταξιδεύει στο Γύθειο για να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Λακωνίας Πανγυθεατικό, ο οποίος την Κυριακή, στον πρώτο αγώνα του, πήρε ισοπαλία (0-0) στο Ληξούρι από τον Παλληξουριακό. Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι καθώς αν ο Πανηλειακός αποκομίσει βαθμολογικό όφελος θα φτάσει τους 4 ή 6 βαθμούς (στην πρεμιέρα πήρε άκοπα το τρίποντο με το Τσιλιβή) και ακολουθούν δύο διαδοχικά και στα μέτρα του εντός έδρας παιχνίδια με Παλληξουριακό και Πανθυρεατικό, όπου θα έχει την ευκαιρία να «κλείσει» ένα από τα τρία εισιτήρια που οδηγούν στην Γ΄ Εθνική.

Ο παίκτης-ηγέτης του φετινού Πανηλειακού, ο πρώτος σκόρερ του με 23 γκολ φέτος, Σάκης Τζανέτος μίλησε στην «Πρωινή» για τον αυριανό αγώνα στο Γύθειο και γενικότερα τα μπαράζ, δηλώνοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι για να επιτύχουν τον στόχο της ανόδου.

«Είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε την άνοδο στα μπαράζ, αρχής γενομένης από το ματς στο Γύθειο. Ξεκουραστήκαμε από τα συνεχή παιχνίδια που είχαμε για τα πλέι-οφ και το Κύπελλο Ηλείας, κάνουμε καθημερινές προπονήσεις και έχουμε διατηρηθεί σε καλό ρυθμό, αν αναλογιστούμε πως δεν μπορούμε να δώσουμε φιλικά ματς, εφόσον έχουν ολοκληρωθεί τα πρωταθλήματα και οι ομάδες έχουν σταματήσει τις προπονήσεις. Έχουμε προσεγγίσει τον Πανγυθεατικό μέσα από βίντεο και γνωρίζουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Βέβαια, παίζει σε πλαστικό χλοοτάπητα και αυτό δεν μας βολεύει, διότι δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε πλαστικό. Μέσα στη χρονιά παίξαμε όλες κι όλες δύο φορές σε πλαστικό, και αυτό μας αναγκάζει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι σε λίγο πιο συντηρητικά πλαίσια», δήλωσε αρχικά ο έμπειρος επιτελικός μέσος του Πανηλειακού.

Για το τι διαβλέπει στα μπαράζ σε σχέση με τους αντιπάλους, ο Σάκης Τζανέτος, ανέφερε: «Η ομάδα μας θα προσπαθήσει να κάνει το απόλυτο στην έδρα της, να πάρουμε εννιά βαθμούς, και να μην χάνει εκτός έδρας, έτσι ώστε με 10-11 βαθμούς το πολύ, να είμαστε σίγουρα στην πρώτη τριάδα. Είμαι αισιόδοξος ότι θα είμαστε στις τρεις πρώτες ομάδες. Απ’ ότι φάνηκε την πρώτη αγωνιστική, το Πάτραι θα είναι μία από αυτές και από κει και πέρα πιστεύω ότι θα παιχτεί ανάμεσα σε Πανηλειακό, Θουρία και Ληξούρι για τις άλλες δύο θέσεις. Ο Πανηλειακός πιστεύω πως θα είναι στην πρώτη τριάδα, αυτό στοχεύουμε από την αρχή της σεζόν και γι’ αυτό θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Στα αγωνιστικά, όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση της ομάδας, με τον Κακόγιαννο να προέρχεται από έναν τραυματισμό (τράβηγμα στον δικέφαλο) και η αποστολή θα ταξιδέψει αύριο το πρωί πλήρης στο Γύθειο (το ματς θα ξεκινήσει στις 4μ.μ.).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος