FOLLOW US: facebook twitter

Σ.Φ.Ι.Π.Ο.Π.: Με επιτυχία το «1o OLIVE TROPHY»

Ημερομηνία: 28-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το «1o OLIVE TROPHY». Οι καιρικές συνθήκες,  ευτυχώς, δεν προβλημάτισαν ούτε τους συμμετέχοντες ούτε τους θεατές που συγκεντρώθηκαν το πρωί της Κυριακής στην κεντρική πλατεία της Κρέστενας για να θαυμάσουν τα κλασικά αυτοκίνητα που πήραν μέρος στο «1ο Olive Trophy» και τους επέτρεψε να απολαύσουν τη διαδρομή.

Η οργανωτική επιτροπή του ΣΦΙΠΟΠ ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα τα πληρώματα του ΣΙΣΑ, του AC3 αλλά και την ομάδα “ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ”, που ταξίδεψαν από την Αθήνα, το Άργος και την Πάτρα αντίστοιχα, για να βρεθούν στην περιοχή μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στον Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων για όλη την υποστήριξη που παρείχε αλλά και την φιλοξενία στον χώρο της Μαθητικής Εστίας Κρεστένων για τις ανάγκες της τελετής απονομής επάθλων.

Επίσης, ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ κ. Βερναρδάκη Δημήτρη και τον κ. Νομικό Ευάγγελο Υπεύθυνο Εκδηλώσεων της Ομοσπονδίας, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Τέλος, όπως πάντα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές κριτές/χρονομέτρες που βρίσκονται πάντα δίπλα μας από το 2004, καθώς επίσης και σε όλους τους χορηγούς που στηρίζουν τις προσπάθειες του Συλλόγου.

Εκτός από το αγωνιστικό σκέλος, απονεμήθηκαν τα παρακάτω τιμητικά έπαθλα: Παλαιότερο όχημα, μακρινή συμμετοχή, τελευταίος νικητής, μικτό πλήρωμα (άνδρας-γυναίκα). Το μικτό πλήρωμα έλαβε επίσης σαν δώρο από τον χορηγό μας S.P. Tableware ένα σετ μαχαιροπίρουνα Louis Vuitton. Ο Σ.Φ.Ι.Π.Ο.Π. ανανεώνει το ραντεβού του με τους φίλους του κλασσικού αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας για το 2019.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος