FOLLOW US: facebook twitter

Σ.Ε.Φ.Α.: Υλοποιεί το πρόγραμμα «Συνεργασία για Μπάσκετ»»

Ημερομηνία: 28-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας ανακοίνωσε την δημιουργία και υλοποίηση του προγράμματος «Συνεργασία για Μπάσκετ»». Ήρθε σε επαφή με ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό και τη νεολαία και με την στήριξή τους αλλά και με ίδιους πόρους προσφέρει δωρεάν εγγραφή και συμμετοχή στην Ακαδημία της ομάδας σε 15 παιδιά Δημοτικού-Γυμνασίου της ευρύτερης περιοχής για 5 μήνες(Φεβρουάριος- Ιούνιος 2022).

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Σ.Ε.Φ.Α. «στόχος μας, αυτούς τους δύσκολους για όλους καιρούς, τα παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ και επιθυμούν να αθληθούν, να το κάνουν απρόσκοπτα! Ευχαριστούμε θερμά τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο για την συμμετοχή και την ευαισθησία του, όπως και 2 χορηγούς από την Ανδραβίδα, οι οποίοι επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους».

Δηλώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα γίνονται με μήνυμα στη σελίδα της ομάδας στο fb και στα τηλέφωνα: 6979971608 Δημόπουλος Κώστας, 6974172232 Μουζάκης Παναγιώτης, 6947448564 Βαρούνης Τάκης.

Ήδη είναι έτοιμες οι κάρτες του προγράμματος για την 5μηνη δωρεάν συμμετοχή στην Ακαδημία του Σ.Ε.Φ.Α.. Οι μικροί φίλοι της ομάδας μπορούν να τις παραλαμβάνουν στο κατάστημα ενδυμάτων ”ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ” έναντι του Δημοτικού Σχολείου Ανδραβίδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος