FOLLOW US: facebook twitter

Σ.Ε.Φ.Α.: Ενίσχυση στην περιφέρεια με Λαμπρόπουλο

Ημερομηνία: 04-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία με Κωνσταντόπουλο


Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Το Σ.Ε.Φ.Α Ανδραβίδας ενισχύθηκε στην περιφέρεια με τον Πυργιώτη γκαρντ, Γιάννη Λαμπρόπουλο. Ο 30χρονος Λαμπρόπουλος διακρίνεται για το πολύ καλό μακρινό σουτ και αναμένεται να ανεβάσει τα ποσοστά των «κιτρινόμαυρων» από τα 6.75μ.. Ο Πυργιώτης γκαρντ ξεκίνησε τη σεζόν στην Γ.Ε.Π. Ηρακλής, ενώ τα προηγούμενα χρόνια έπαιξε ως επί το πλείστον στον Ολυμπιονίκη (6 σεζόν) και μια χρονιά στην Α.Ε. Λεχαινών (ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Ίφιτο, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Προφήτη Ηλία/ΠΑΟΚ και Γύπα). Μια δυνατή προσθήκη για την ομάδα του Βασίλη Αναστασόπουλου που ενισχύεται στην περιφέρεια, εκεί όπου θα αποκτηθεί κι άλλος ένας παίκτης, από την Πάτρα, με τον οποίο υπάρχει εδώ και μέρες προφορική συμφωνία.
Στον αντίποδα, παρελθόν από το Σ.Ε.Φ.Α. αποτελεί ο Πυργιώτης φόργουορντ Μπάμπης Κωνσταντόπουλος. Οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους.

Δύο κρούσματα

Κατά τα άλλα, προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Σ.Ε.Φ.Α. για την κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού. Πολλές ομάδες έχουν προβλήματα, μεταξύ αυτών και της Ανδραβίδας, καθώς υπάρχουν δύο κρούσματα στην ομάδα. Οι άνθρωποι του Σ.Ε.Φ.Α. άκουσαν με ανακούφιση χθες το μεσημέρι την απόφαση της Ε.Σ.Κ.Α.Η. για διακοπή των πρωταθλημάτων. Έτσι, η 1η αγωνιστική του Β΄ Γύρου, που ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, με τους «κιτρινόμαυρους» να υποδέχονται την ουραγό Νίκη Προαστείου, αναβλήθηκε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος