FOLLOW US: facebook twitter

Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας: «Θα συνεχίσουμε πιο δυνατοί»

Ημερομηνία: 17-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας μετά από μια δύσκολη σεζόν κατάφερε να παραμείνει στην Α1 ΕΣΚΑΗ μέσω των πλέι-άουτ, επικρατώντας με 3-1 νίκες του Φαέθοντα Αντιρρίου. Η Διοίκηση του συλλόγου προχώρησε σε έναν απολογισμό της σεζόν τόσο για την πορεία της ανδρικής ομάδας όσο και των ακαδημιών.

Η Διοίκηση του Σ.Ε.Φ.Α. έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ολοκληρώθηκε η σεζόν για το 2022-2023 και η ομάδα μας κατάφερε μέσω των πλέι-άουτ να παραμείνει για ακόμα μια χρονιά στην Α1 ΕΣΚΑΗ! Μια χρονιά που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, στην μέση της όδευε προς την καταστροφή αλλά τελικά η παραμονή στην κατηγορία αφήνει μια γλυκιά γεύση και την προσμονή για την επόμενη! Αποκομίσαμε πολλές εμπειρίες αλλά και χρήσιμα συμπεράσματα που μόνο καλό μπορεί να κάνουν στο σωματείο μας και να μας δυναμώσει ακόμα πιο πολύ!

Η ομάδα μας τερμάτισε 11η στην κανονική διάρκεια και με σύνολο 7 νίκες 19 ήττες διεκδίκησε την παραμονή, όπου με συνολικό σκορ 3-1 έναντι του Φαέθοντα Αντιρρίου παρέμεινε στην κατηγορία.

Ένα μεγάλο στοίχημα της διοίκησης ήταν να μεγαλώσει το σωματείο μας σε επίπεδο ακαδημιών και η ιδέα των κλιμακίων να μπει σε εφαρμογή! Η συμφωνία με τον coach Σάκη Καρύδα για το μέλλον του κλιμακίου της Ανδραβίδας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς τα παιδιά της πόλης μας ανταποκρίθηκαν και αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια! Ο coach Γιώργος Τόγιας με την τεράστια εμπειρία του σαν παίκτης έκανε τα πρώτα του βήματα σαν προπονητής στο κλιμάκιο της Βάρδας, όπου η τοπική κοινωνία αγκάλιασε την προσπάθεια και έδωσε ώθηση για την ανάπτυξη του αθλήματος. Να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων Δημοτικού Βάρδας που στάθηκε αρωγός της προσπάθειάς μας! Οι κοινές μας απόψεις για τον αθλητισμό με τους coaches Δαμιανό Ανδρέα αλλά και Γιάντσιου Όλγα οδήγησαν σε ακόμη μια επιτυχία καθώς η συμπόρευσή μας έδωσε ακόμα μεγαλύτερη λάμψη στην ομάδας μας! Η δημιουργία του τμήματος βόλεϊ είναι γεγονός!

Λάθη έγιναν και θα ξαναγίνουν καθώς δεν είμαστε επαγγελματίες παράγοντες ούτε θέλουμε να γίνουμε, είμαστε νέοι άνθρωποι που αποφασίσαμε να μείνουμε στον τόπο μας και να προσφέρουμε στο αγαπημένο μας άθλημα. Θα κάνουμε την αυτοκριτική μας και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε πιο δυνατοί αλλά και έτοιμοι πλέον για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα τη νέα σεζόν».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος