FOLLOW US: facebook twitter

Ρύθμιση οφειλών προς το δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τις 120 δόσεις

Ημερομηνία: 12-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

Ο Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης ανακοινώνει ότι ξεκίνησε για τους δημότες του η υποβολή αιτήσεων για την ρύθμιση 120 δόσεων οφειλετών προς τον δήμο που έχουν βεβαιωθεί ή θα βεβαιωθούν έως και δύο (2) μήνες από την έναρξη ισχύος του Ν.4611/2019, ήτοι έως και 16.07.2019.

Οι οφειλές μπορούν να καταβληθούν εφάπαξ ή σε μηνιαίες ισόποσες δόσεις (πλην της τελευταίας που μπορεί να είναι μικρότερη των υπολοίπων) με απαλλαγή κατά ποσοστό από τις προσαυξήσεις και τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής που τις επιβαρύνουν καθώς και από τα πρόστιμα λόγω εκπρόθεσμης υποβολής ή μη υποβολής ή ανακριβούς δήλωσης ή λόγω μη καταβολής τέλους.

Η ρυθμιζόμενη οφειλή εξοφλείται εφάπαξ ή η πρώτη δόση της καταβάλλεται μέσα σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από την ημέρα υπαγωγής στη ρύθμιση, διαφορετικά η ρύθμιση καταργείται αυτοδικαίως. Οι επόμενες δόσεις καταβάλλονται μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του αντίστοιχου μήνα, χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη ειδοποίηση του οφειλέτη. Κάθε δόση πλην της τελευταίας δεν μπορεί να είναι μικρότερη των είκοσι (20) ευρώ.

Κατόπιν των ανωτέρω καλούνται όσοι δημότες ή επιχειρήσεις οφείλουν στο Δήμο να υποβάλουν αίτηση μέχρι 16/09/2019 ώστε να ρυθμίσουν τις οφειλές τους προς το Δήμο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τμήμα Ταμείου του Δήμου (Υπεύθυνος Επικοινωνίας κ. Σία Βέρρα, τηλ. 2623360625, 2623360816)


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος