FOLLOW US: facebook twitter

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού – Θα κρατείται σε ειδικό κελί

Ημερομηνία: 05-04-2022 | Συντάκτης:

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κρατείται μόνη σε ειδικά διαμορφωμένο κελί στις φυλακές Κορυδαλλού. Θα προαυλίζεται επίσης μόνη, προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο τυχόν επίθεσης.

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης (5/4) η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Έξω από τις φυλακές είχαν συγκεντρωθεί κάτοικοι της περιοχής, που αποδοκίμασαν την 33χρονη.

Η 33χρονη κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, μετά την πολύωρη απολογία της χθες, Δευτέρα, κρίθηκε προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα. Μετά την απολογία της, η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου και πέρασε το βράδυ.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κρατείται μόνη στη ΣΤ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού – γνωστή και ως πτέρυγα VIP- σε ειδικά διαμορφωμένο χώροΘα προαυλίζεται επίσης μόνη της και συγκεκριμένες ώρες, προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δεχθεί επίθεση ή λιντσάρισμα από τις συγκρατούμενές της.

Κατά την απολογία της, σε μία προσπάθεια να στρέψει τα βέλη κατά τρίτων, η 33χρονη ζήτησε από την 18η τακτική ανακρίτρια να ερευνήσει τη διαδρομή της ουσίας κεταμίνης ώστε να βρεθεί ο τρόπος που εισήλθε στο 9χρονο παιδί. Ρωτήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, σχετικά με κάθε ζήτημα που διατυπώθηκε στο διαβιβαστικό γύρω από τις ώρες, τις ερωτήσεις της και την «ψυχρή» -όπως αναφερόταν- στάση της. Ωστόσο, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η 33χρονη δεν «έσπασε» ούτε στιγμή, παρά μόνο τη στιγμή που άκουσε την προφυλάκιση της.


news247.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος