FOLLOW US: facebook twitter

Ρούλα Γκουβίτσα για Κολυμβητήριο Αμαλιάδας: «Ο κ. Λυμπέρης εξ’ ιδίων κρίνει τα αλλότρια»

Ημερομηνία: 17-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Η Δημοτική Σύμβουλος της παράταξης «Ήλιδας Νέα Μέρα» κα Σταυρούλα Γκουβίτσα, η οποία έχει διατελέσει στο πρόσφατο παρελθόν πρόεδρος στο Νομικό Πρόσωπο Δήμου Ήλιδας “Ο ΗΛΕΙΟΣ” και σήμερα είναι τακτικό μέλος του Συμβουλίου του, τοποθετήθηκε σχετικά με τις αναιτιολόγητες καθυστερήσεις στην έναρξη λειτουργίας του Κολυμβητηρίου Αμαλιάδας, αλλά και τον πόλεμο λάσπης που επιχειρείται εναντίον των προηγούμενων διοικήσεων του ΝΠΔΔ από τη σημερινή δημοτική αρχή, απαντώντας ευθέως και στον δήμαρχο κ. Γιάννη Λυμπέρη ο οποίος ανέφερε ότι η αθλητική δομή παραμένει κλειστή λόγω… καταστροφής.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά κατά την τοποθέτησή της στη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ «Ο Ηλείος όταν της ανετέθη η ευθύνη του ΝΠΔΔ, «παρέλαβα τη Διοίκηση του με καταγεγραμμένο χρέος του, 180.000 ευρώ και με άγραφο χρέος προς την ΔΕΗ 250.000 ευρώ και παράλληλα με εντολή διακοπής ρεύματος σε όλες τις δομές του Δημοτικού σταδίου… Παρά το βάρος των καταστάσεων και τις τεράστιες οφειλές που πολύ εύκολα δημιουργούσε ο κ. Λυμπέρης, καταφέραμε να λειτουργήσουμε με επιτυχία και το κολυμβητήριο και έγκαιρα να είναι έτοιμο το κλειστό για να παίξει ο Κόροιβος. Επίσης, από το πρώτο διάστημα εξασφαλίσαμε την άδεια της κολυμβητικής δεξαμενής που δεν είχε κάνει καμία διαδικασία για να λάβει ο κ. Λυμπέρης, παρά το γεγονός ότι είχε φροντίσει να το δώσει παρανόμως και ανεύθυνα σε χρήση σε έναν σύλλογο, χωρίς να έχει εξασφαλίσει ούτε καν το αυτονόητο, δηλαδή  τον τεχνικό ασφαλείας που ο Νόμος απαιτεί για να λειτουργεί ένα κολυμβητήριο. Όσο για τις ζημιές που επικαλείται ως δικαιολογία, όταν προέκυπταν φροντίζαμε πάντα σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία και τους ίδιους τεχνικούς που χρησιμοποίησαν οι κατασκευαστές, να επιδιορθώνονται άμεσα…Λυπάμαι γιατί ο κ. Δήμαρχος “εξ΄ιδίων κρίνει τα αλλότρια”.

Η ζωή και η δράση μου έως τώρα έχει δείξει ότι ουδέποτε κινήθηκα με γνώμονα στις επιλογές μου το πολιτικό όφελος και το ποιός είναι με την μία πλευρά ή την άλλη.

Λυπάμαι γιατί ο κ. Δήμαρχος πετάει λάσπη και απειλές περί ευθυνών των προηγούμενων διοικήσεων των οποίων είχα διατελέσει κι εγώ πρόεδρος, όταν ποτέ δεν αναλογίστηκε τις δικές του ευθύνες για την λειτουργία ενός κολυμβητηρίου Ολυμπιακών προδιαγραφών σε μία μικρή πόλη, που αδυνατεί να το συντηρήσει με ίδια έσοδα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος