FOLLOW US: facebook twitter

Red Boys: «Όλοι μαζί για τη νίκη-άνοδο»

Ημερομηνία: 20-05-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι “Red Boys” θα είναι την Κυριακή σε άλλο ένα ματς δίπλα στoν Πανηλειακό, στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανθυρεατικό (ώρα 5μ.μ.), για την 4η αγωνιστική των μπαράζ των Πρωταθλητών ΕΠΣ. Σε ανακοίνωσή τους καλούν όλους τους φιλάθλους του Πύργου και του νομού να δώσουν βροντερό “παρών” στο γήπεδο και όλοι μαζί να μετατρέψουν το «Μαρακανά» σε φρούριο, ώστε να έρθει η νίκη-άνοδος στην Γ΄ Εθνική. Οι οργανωμένοι ερυθρόλευκοι οπαδοί θα πάρουν θέση στην Θύρα 9.


Η ανακοίνωση των Red Boys

«Ο πρώτος εντός έδρας τελικός κόντρα στο Ληξούρι κερδήθηκε! Την Κυριακή ακολουθεί ο δεύτερος τελικός στο «Μαρακανά» με το Άστρος Κυνουρίας… Ομάδα και κόσμος και πάλι μαζί παίρνει και αυτή τη νίκη και αγκαλιάζει την άνοδο στην αναβαθμισμένη Γ’ Εθνική της νέας χρονιάς! Καλούμε όλα τα μέλη του Συνδέσμου, καθώς και όλους τους φιλάθλους της πόλης και του νομού, να δώσουν βροντερό «παρών» στην κρισιμότερη μάχη της σεζόν, να ενισχύσουν την αγαπημένη μας ομάδα και να σπρώξουν τους ποδοσφαιριστές μας σε μία ακόμα μεγάλη νίκη που θα ισοδυναμεί με κάτι παραπάνω από μισή άνοδο! Είναι χρέος όλων όσων αγαπάμε τον Πύργο και τον Πανηλειακό μας να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες!

ΥΓ: Το ραντεβού δίνεται από νωρίς στη Θύρα 9 του γηπέδου! Προμηθευόμαστε το εισιτήριό μας, μετατρέπουμε το «Μαρακανά» σε φρούριο και πανηγυρίζουμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά τη νίκη-άνοδο στη Γ’ Εθνική!

Γενική είσοδος: 5 ευρώ, προπώληση εισιτηρίων: Pit’s Fitili (κεντρική πλατεία).
ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ, ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΕ…».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος