FOLLOW US: facebook twitter

Red Boys: «Μετατρέπουμε το “Μαρακανά” σε οχυρό»

Ημερομηνία: 14-05-2022 | Συντάκτης:

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανηλειακού “Red Boys” θα είναι την Κυριακή δίπλα στην ομάδα στο κρίσιμο ματς με τον Παλληξουριακό, για την 3η αγωνιστική των μπαράζ των Πρωταθλητών ΕΠΣ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική και σε ανακοίνωσή τους καλούν όλους τους φίλους του Πανηλειακού να δώσουν βροντερό “παρών” στο γήπεδο και όλοι μαζί να μετατρέψουν το «Μαρακανά» σε οχυρό, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά. Οι οργανωμένοι ερυθρόλευκοι οπαδοί θα πάρουν θέση στην Θύρα 9, όπου το εισιτήριο είναι 5 ευρώ.

Η ανακοίνωση-κάλεσμα των «Red Boys» αναφέρει τα εξής:

«Την Τετάρτη ο ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ μας μαζί με 25 τρελούς φίλους και οπαδούς του έφυγε από το Γύθειο με τον βαθμό της ισοπαλίας και έκανε άλλο ένα βήμα για την άνοδο στη Γ’ Εθνική! Τώρα ακολουθούν τα δύο σημαντικότερα παιχνίδια των τελευταίων χρόνων… Αύριο με το Ληξούρι και την επόμενη Κυριακή με το Άστρος Κυνουρίας! Δύο ματς-τελικοί για την άνοδο! Και οι δύο στο σπίτι μας, στο ΜΑΡΑΚΑΝΑ! Κάθε φίλος και οπαδός της ομάδας, κάθε ΠΥΡΓΙΩΤΗΣ που σέβεται την πόλη του και την ομάδα που μας έχει χαρίσει τόσες και τόσες στιγμές χαράς και υπερηφάνειας όλες αυτές τις δεκαετίες κάνοντας τον ΠΥΡΓΟ γνωστό σε κάθε γωνιά της χώρας, οφείλει να δώσει το «παρών» σε αυτούς τους δύο τελικούς! Με 6 βαθμούς είμαστε με το 1,5 πόδι στην αναβαθμισμένη Γ’ Εθνική της νέας περιόδου! Έφτασε η ώρα να σπρώξουμε και πάλι την αρρώστια μας και να την βοηθήσουμε να ξεκολλήσει από τον βούρκο του τοπικού… Μετατρέπουμε το ΜΑΡΑΚΑΝΑ σε οχυρό, στηρίζουμε και ενισχύουμε την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές μας μέχρι τέλους και την επόμενη Κυριακή πανηγυρίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την επιστροφή του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ μας στις εθνικές κατηγορίες από όπου ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ξαναλείψει ΠΟΤΕ!

ΥΓ1: Αύριο στις 4μ.μ. ΟΛΟΙ οι δρόμοι οδηγούν στο ΜΑΡΑΚΑΝΑ! Το δικό μας ραντεβού δίνεται από τις 3:30 στη ΘΥΡΑ 9 όπου θα υπάρχουν και εισιτήρια για τα μέλη του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ και τους οργανωμένους! Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ

ΥΓ2: Ενισχύουμε και οικονομικά την ομάδα μας σε αυτά τα ματς και σπρώχνουμε τους ποδοσφαιριστές μας προς την άνοδο στη Γ’ Εθνική ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ επίσης! Για να μπορεί ο ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ μας να στέκεται αυτόνομος και δυνατός στα πόδια του και να βρίσκεται σταθερά στις εθνικές κατηγορίες! Για να επιστρέψουν και πάλι πίσω οι Κυριακές μας, οι μαζώξεις μας, οι εκδρομές μας, οι κερκίδες μας στα πέταλα όλης της χώρας! Για να μην χρειαστεί να ζήσουμε ξανά τις καταστάσεις των τελευταίων χρόνων και να μην ξανακάνουμε κερκίδα από τα σύρματα του Επιταλίου και από το λοφάκι του Καλλικώμου…

Ο ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΑΜΕ… RED BOYS ΒΡΕΘΗΚΑΝ Σ’ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΟΥ ΠΟΤΕ…».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος