FOLLOW US: facebook twitter

Rapid tests σε Γαστούνη και Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 27-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Συνεχίζονται στον Δήμο Πηνειού οι δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapidtest) για τον έλεγχο covid-19.  Τους ελέγχους πραγματοποιεί ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας έπειτα από σχετικό αίτημα του δήμου. Συγκεκριμένα σήμερα Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν ράπιντ τεστ στη Γαστούνη  στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο  ώρα 09.30 έως 14.30.

Τετάρτη και Παρασκευή στην Αμαλιάδα

Επίσης, την  Τετάρτη  29 Σεπτεμβρίου και ώρα 9 το πρωί με 2.30 το μεσημέρι και την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου τις ίδιες ώρες, στο ισόγειο του Δημαρχείου (Λαζαράκειο-φουαγιέ) στην Αμαλιάδα, θα πραγματοποιηθούν τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid tests) κρουσμάτων νέου κορωνοϊού (covid-19) από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε πολίτες της περιοχής στο πλαίσιο ευρύτερων δειγματοληπτικών ελέγχων και περιορισμού της διασποράς της πανδημίας covid-19.

Υπενθυμίζεται ότι θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους και ένα κινητό τηλέφωνο.

Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19 (αποτέλεσμα rapid test) μπορείτε να εκτυπώσετε στη σελίδα www.gov.gr στις υπηρεσίες Υγείας και Πρόνοιας χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς του taxis και το ΑΜΚΑ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος