FOLLOW US: facebook twitter

Rapid tests αύριο Τρίτη 30/3 στον Ελαιώνα Πύργου

Ημερομηνία: 29-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Συμμετέχοντες στον αγώνα κατά της πανδημίας η Τοπική Κοινότητα Ελαιώνα και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγίων Αποστόλων – Ελαιώνα « Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ» , ζήτησαν από το δήμο Πύργου να απευθύνει αίτημα προς τον ΕΟΔΥ, ώστε οι κάτοικοι του χωριού να κάνουν το σχετικό test ανίχνευσης κρουσμάτων κορωνοϊού.

Έτσι, αύριο Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 , κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας θα βρίσκεται στον Ελαιώνα για να πραγματοποιήσει – Δ Ω Ρ Ε Α Ν – τεστ ταχείας ανίχνευσης κρουσμάτων κορωνοϊού [ COVID -19 ]. H σχετική διαδικασία διεξαγωγής του Rapid test , η οποία θα γίνει στο χώρο του Κοινοτικού Ιατρείου Ελαιώνα, θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί και θα τελειώσει στις 2 – περίπου – το μεσημέρι. Για το λόγο αυτό η Τοπική Κοινότητα και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών με σχετική ανακοίνωση κάλεσαν τους κατοίκους να προσέλθουν, όσοι επιθυμούν, για να κάνουν το test .

Με την ίδια δε ανακοίνωση ενημερώθηκαν πως πρέπει, κατά την προσέλευσή τους, να τηρήσουν πολύ ΑΥΣΤΗΡΑ τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του COVID – 19, όπως αυτά προβλέπονται από τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα. Ακόμη, όσοι πρόκειται να κάνουν το test , πρέπει :

– να έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους

– να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους

– να έχουν διαθέσιμο τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου τους


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος