FOLLOW US: facebook twitter

Ραντεβού με Υπ. Υγείας για το Νοσοκομείο Πύργου

Ημερομηνία: 05-10-2022 | Συντάκτης:

Επιδιώκει η δημοτική αρχή μετά την ευρεία σύσκεψη που έγινε στο Λάτσειο προειδοποιώντας με παραιτήσεις εάν δε δοθεί λύση

Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας επιδιώκει σύμφωνα με πληροφορίες η δημοτική αρχή Πύργου μετά και την ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Λάτσειο με μοναδικό θέμα την προβληματική λειτουργία του Νοσοκομείου Πύργου.

Στην σύσκεψη αυτή, είχε αποφασιστεί ο προγραμματισμός συνάντησης με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη προκειμένου να διεκδικήσουν την υπαγωγή της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου στην προβληματική Άγονη Ζώνη τύπου Α, προαναγγέλλοντας μαζικές κινητοποιήσεις μέχρι και την παραίτηση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης εάν δεν  υπάρξει βελτίωση των συνθηκών λειτουργία του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη ζητηθεί ο προγραμματισμός ραντεβού από τη γραμματεία του Υπουργού Υγείας και αναμένεται η σχετική απάντηση.

Υπενθυμίζεται ότι το ΓΝ Ηλείας και η ΝΜ Πύργου παραμένουν “ακέφαλα” μετά την καρατόμηση του Διοικητή για περισσότερο από ένα μήνα με τα καθημερινά προβλήματα στο Νοσοκομείο να διογκώνονται και να παραμένουν άλυτα, διαμορφώνοντας μια επικίνδυνη κατάσταση λειτουργίας για ασθενείς και προσωπικό.

Την ίδια στιγμή στην κατεύθυνση των κινητοποιήσεων κινείται και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πύργου οι οποίοι σήμερα- το αργότερο αύριο- αναμένεται να ανακοινώσουν την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στην πύλη της Νοσηλευτικής Μονάδας μαζί με Συλλόγους και Σωματεία Εργαζομένων.

Κ.Κ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος