FOLLOW US: facebook twitter

Τα πυρόπληκτα δάνεια χρειάζονται διαφορετική αντιμετώπιση

Ημερομηνία: 31-05-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

pirodaneia

Τι ζητά από τον Υπουργό Οικονομίας ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας

«Οι ιδιαιτερότητες των πυρόπληκτων δανείων είναι πολλές και απαιτείται η ξεχωριστή αντιμετώπισή τους…»

Αυτό τονίζει με επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Γιώργο Σταθάκη ο Πρόεδρος του  Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Κώστας Νικολούτσος που επισημαίνει την επιδείνωση του προβλήματος και ζητά συνάντηση για την κατάθεση μιας σειράς από προτάσεις που θα μπορούσαν να δώσουν τη λύση.

Η επιστολή την οποία συνυπόγραφουν  και οι υπόλοιποι πέντε πρόεδροι Επιμελητηρίων των πυροπλήκτων Νομών (Αχαΐας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Λακωνίας και Εύβοιας) έχει ειδικότερα ως εξής:

«Αξιότιμε κε Υπουργέ,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να θέσουμε υπόψη σας το φλέγον θέμα των «πυρόπληκτων» δανείων που ταλανίζουν τις επιχειρήσεις των νομών Αρκαδίας, Αχαΐας, Εύβοιας, Ηλείας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

Οι ιδιαιτερότητες των πυρόπληκτων δανείων είναι πολλές και απαιτείται η ξεχωριστή αντιμετώπισή τους καθώς οι επιπτώσεις που έχουν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που έχουν κάνει χρήση αυτών, είναι τεράστιες και η συνεχιζόμενη οριακή κατάσταση της ελληνικής οικονομίας έχει επιδεινώσει δραματικά το πρόβλημα.

Για τους λόγους αυτούς, θα θέλαμε να ζητήσουμε να έχουμε μία συνάντηση μαζί σας, προκειμένου να σας παρουσιάσουμε το πρόβλημα, αλλά και μια σειρά από προτάσεις που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην επίλυσή του».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος