FOLLOW US: facebook twitter

Πύργος: Άνδρας φέρεται να είδε τον Θύμιο στην Αττική – “Πιστεύουμε ότι είναι αυτός”

Ημερομηνία: 19-05-2022 | Συντάκτης:

Αναπτερώνονται οι ελπίδες για τον εντοπισμό του Θύμιου Μπουγά μετά από μαρτυρία ανθρώπου που ισχυρίστηκε ότι τον συνάντησε. Όσα είπε ο πρόεδρος της Γραμμής Ζωής Silver Alert.


“Φως” στην εξαφάνιση του Θύμιου Μπουγά που αγνοείται από τις 4 Μαΐου και νέες ελπίδες για τον εντοπισμό του φέρνει η μαρτυρία ενός άνδρα στη Γραμμή Ζωής Silver Alert.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο, Γεράσιμο Κουρούκλη, ο οποίος μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό, ο εν λόγω άνδρας ισχυρίζεται ότι συνάντησε τον 39χρονο στην Αττική, με τις περιγραφές που έδωσε μάλιστα να διασταυρώνονται και να δίνουν πολλές πιθανότητες στο ενδεχόμενο να ήταν όντως ο αγνοούμενος.

Μέσα σε εκατοντάδες κλήσεις στις οποίες είχαμε, υπάρχει μία η οποία θα μπορούσε να είναι φως, δεδομένου ότι ο μάρτυρας τον είδε από πολύ κοντά, διασταυρώνεται η μαρτυρία ενδυματολογικά, από τον σωματότυπο και από το γεγονός ότι υπάρχει τραχειοστομία“, είπε ο πρόεδρος της Γραμμής Ζωής Silver Alert στο OPEN για να προσθέσει:

“Είναι μαρτυρία για την Αττική. Ο ίδιος προσπάθησε να παρκάρει το αυτοκίνητο και να τον πλησιάσει, αλλά δυστυχώς μάλλον ο Θύμιος, αν ήταν αυτός, μάλλον τον αντιλήφθηκε και προσπάθησε να εξαφανιστεί. Όλη τη νύχτα η αστυνομία και εθελοντές δικοί μας χτένισαν την περιοχή, δεν καταφέραμε να έχουμε αποτέλεσμα αλλά αυτό δεν μας πτοεί, πιστεύουμε ότι είναι αυτός και κρύβεται. Υπάρχει μεγάλος πανικός στον άνθρωπο και είναι λογικό”.

Η τελευταία φορά που ο 39χρονος ΑΜΕΑ έδωσε σημεία ζωής ήταν όταν επισκέφτηκε το Αστυνομικό Τμήμα για να ζητήσει προστασία από εκείνους που βράδυ Παρασκευής 29 Απριλίου προς ξημερώματα Σαββάτου, του έκαναν τη ζωή κόλαση όχι μόνο τραμπουκίζοντας τον και τρομοκρατώντας τον έξω από το σπίτι του, αλλά παραποιώντας και την αλήθεια αφού τον παρουσίασαν ως τον μανιακό που κυνηγά αθώους πολίτες.


Η έκκληση της αδερφής του

Την ίδια ώρα, έκκληση για τον εντοπισμό του έκανε με δήλωσή της στην εφημερίδα “Πατρίς” η αδερφή του. “Απευθύνω έκκληση σε όλους τους αρμόδιους να βρεθεί ο αδελφός μου και να τιμωρηθούν αυτοί που έπαιξαν μαζί του”.

Η ίδια, θέλοντας σε αυτή την φάση να διατηρήσει την ανωνυμία της, απευθύνει έκκληση για τον εντοπισμό του Θύμιου προσθέτοντας πως το τελευταίο διάστημα δεν είχαν επικοινωνία και έμαθε από την τηλεόραση για την εξαφάνισή του.

Μάλιστα, κάποιος την είχε συμβουλεύσει να μην κυκλοφορεί αργά τη νύχτα στην οδό Ρήγα Φεραίου με την αιτιολογία πως κυκλοφορεί κάποιος που τρομάζει και απειλεί τους πολίτες, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει πως εννοούσε τον αδελφό της ο οποίος, όπως τελικά αποδείχτηκε, υπήρξε ο ίδιος θύμα εκφοβισμού από ομάδα νεαρών που επιτέθηκαν στο σπίτι του.

Στο μέτωπο των ερευνών για τα άτομα που εκείνο το βράδυ επιτέθηκαν στον Θύμιο Μπουγά δεν υπάρχει νεότερη εξέλιξη, πέραν της προσαγωγής των δυο ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στο περιστατικό, οι οποίοι κατέθεσαν στην αστυνομία.

Από την Ασφάλεια Πύργου έχουν πλέον ταυτοποιηθεί και οι 11 νεαροί που συμμετείχαν στο «bullying» σε βάρος του έξω από το σπίτι του με χρήση βεγγαλικών. Η δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος των νεαρών, παραδόθηκε στον εισαγγελέα και αναμένεται να αποφασίσει εκείνος αν θα τους ασκήσει διώξεις και με ποιες κατηγορίες.

Την περασμένη Κυριακή ο φάκελος με το προανακριτικό υλικό παραδόθηκε στην Εισαγγελία η οποία εξετάζει ενδελεχώς τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.


news247.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Καιρός Πύργος