FOLLOW US: facebook twitter

«Οι Πυργιώτισσες» γιόρτασαν τη Μητέρα στο Κτήμα Μπριντζίκη

Ημερομηνία: 10-05-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

pyrgiotisses-brintziki2Μια όμορφη εκδήλωση, αφιερωμένη στη Γιορτή της Μητέρας, πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γυναικών «Οι Πυργιώτισσες» που φιλοξενήθηκαν στο υπέροχο Κτήμα Μπριντζίκη στο Λαντζόι από το ζεύγος Σάκη και Σούλα Μπριντζίκη.pyrgiotisses-brintziki

pyrgiotisses-brintziki8Μάλιστα, οι γυναίκες μέλη του Συλλόγου, ανέβασαν στο αμφιθέατρο του Κτήματος, την παράσταση «Βοήθησε με Παναγιά και χάρισε μου ένα παιδάκι» σε σενάριο και σκηνοθεσία της προέδρου Ανδριάνας Αγγελακοπούλου. Ακολούθησε παρουσίαση παραδοσιακών χορών και ξέφρενο γλέντι σε ψησταριά του χωριού.

pyrgiotisses-brintziki3Την όμορφη εκδήλωση, παρακολούθησαν μεταξύ άλλων, οι αντιδήμαρχοι Πύργου Ανδρέας Σκαρτσιάρης και Βασίλης Σειντής, ο Δημοτικός Σύμβουλος Θεόδωρος Κόρδας και πλήθος κόσμου.

pyrgiotisses-brintziki4Σε εκδήλωση στην Πάτρα

Εξάλλου, το Σάββατο 14 Μαΐου, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ανδριάνα Αγγελακοπούλου, είναι προσκεκλημένη και θα μιλήσει σε εκδήλωση με τίτλο «Γυναίκα Εργαζόμενη-Μητέρα: Πολλαπλοί ρόλοι «Ίσες ευκαιρίες στην κοινωνία» η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα στην αίθουσα διαλέξεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αχαΐας. Η κ. Αγγελακοπούλου θα αναπτύξει το θέμα «Η Γυναίκα στη σύγχρονη κοινωνία- Σκοπός και δράσεις του Συλλόγου».

pyrgiotisses-brintziki6Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και ο Δήμαρχος Πατρών Κωνσταντίνος Πελετίδης. Κεντρικοί ομιλητές, πέραν της κ. Αγγελακοπούλου θα είναι η Περιφερειακή Σύμβουλος Αδαμαντία Ζαχαροπούλου Στούμπου, η εκπρόσωπος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Ελένη Τσιομίδου, η πρώην Γ.Γ. της Περιφέρειας Ηπείρου Δήμητρα Γεωργακοπούλου Μπάστα και η Παιδοψυχίατρος DhP Κατερίνα Μέντη. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τη βράβευση γυναικών.

pyrgiotisses-brintziki5pyrgiotisses-brintziki7


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος