FOLLOW US: facebook twitter

Πυρετώδεις προετοιμασίες για το Λεχαινίτικο καρναβάλι!

Ημερομηνία: 31-01-2023 | Συντάκτης:

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2023 στα Λεχαινά με πολλές εκδηλώσεις και εκπλήξεις

Το «τρένο¨ θα σφυρίξει και πάλι  στα Λεχαινά μετα από τρία χρόνια  απουσίας λόγω πανδημίας και όλη η πόλη ετοιμάζεται για το Λεχαινίτικο καρναβάλι που έρχεται και πάλι να μας χαρίσει αυτό που έχουμε χάσει τα τελευταία χρόνια, την χαρά, το χαμόγελο και την διασκέδαση,  την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, στις 26 Φεβρουαρίου,. Το Λεχαινίτικο καρναβάλι είναι ένα από τα παλαιότερα της Ηλείας και όχι μόνο,  διοργανώνεται από τον  Όμιλο Εθιμοτοπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών υπό την αιγίδα του ΝΠ του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης  το 2020 έκλεισε σχεδόν μισό αιώνα ζωής – με την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση γιόρτασε τα 46 του χρόνια! Φέτος πραγματοποιεί ένα δυναμικό comebackμαζί με πολλές άλλες αποκριάτικες εκδηλώσεις και εκπλήξεις.

Ο Όμιλος Εθιμοτοπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών που είναι η ψυχή του καρναβαλιού, βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την διεξαγωγή του, τα άρματα ήδη ετοιμάζονται στον συνήθη χώρο, ενώ καλούνται ομάδες, αθλητικά σωματεία, σχολεία, σύλλογοι, αλλά και ομάδες που κάθε χρόνο συμμετέχουν καθώς και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν για πρώτη φορά, να δηλώσουν συμμετοχή. Εξάλλου αν κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν γκρουπάκια ο ΟμιλοςΕθιμοτοπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών μπορεί να τους παρέχει και αποκριάτικες στολές. Για συμμετοχές επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6972687321 και 6936301499.

Επίσης παρακαλούνται οι ομάδες του φετινού Κρυμμένου Θησαυρού 2023, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου και ωρα 6 – 8 μ. μ στο ΣΙΝΕ ΑΣΤΡΟΝ στα Λεχαινά. Γίνονται δεκτές οι συμμετοχές απο μαθητές Δ Δημοτικου έως Γ Γυμνασιου.

Ε.Π


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος