FOLLOW US: facebook twitter

Πυργέας: Φιλικοί αγώνες για το τμήμα mini volley κοριτσιών

Ημερομηνία: 30-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι αθλήτριες του Πυργέα που ανήκουν στην κατηγορία mini volley, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε τρεις φιλικούς αγώνες, παίζοντας με ομάδες αντίστοιχης κατηγορίας από το νομό μας. Πιο συγκεκριμένα, η αρχή έγινε με τον Ολυμπιονίκη Αρχαίας Ολυμπίας, στο Κλειστό της Αρχ. Ολυμπίας το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019. Ο επόμενος αγώνας πραγματοποιήθηκε μια εβδομάδα μετά και οι αθλήτριες του Πυργέα έπαιξαν τον δεύτερο στη σειρά αγώνα τους, ανταποδίδοντας τη φιλοξενία στο σύλλογο της Αρχαίας Ολυμπίας. Ο τρίτος φιλικός αγώνας διεξήχθη μεταξύ του Πυργέα και του Φιλαθλητικού Λεχαινών, στις 19 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Λεχαινών.

Ο σκοπός των αγώνων αυτών ήταν καθαρά εκπαιδευτικός, με στόχο οι μικρές αθλήτριες να εξοικειωθούν με την διεξαγωγή αγώνων, να μάθουν την εφαρμογή των κανόνων στην πράξη και να εφαρμόσουν σε αγωνιστικές καταστάσεις τα όσα μαθαίνουν στις προπονήσεις τους. Η διεξαγωγή τέτοιων αγώνων θα συνεχιστεί και μετά τη διακοπή λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και με άλλες ομάδες του νομού μας, αλλά και εκτός αυτού.

Στους αγώνες αυτούς οι αθλήτριες του Πυργέα αγωνίστηκαν με αθλητικό υλικό που προσέφερε στην ομάδας η Ασφαλιστική εταιρεία Ασφάλειες Ιακωβίδου, με υπεύθυνη την κα Μάρθα Ιακωβίδου, την οποία και ευχαριστεί πολύ.
Οι αθλήτριες που έλαβαν μέρος στα φιλικά αυτά παιχνίδια ήταν οι: Παναγιωτακοπούλου Έλενα, Φουρτούνη Χριστίνα, Δημητροπούλου Ιωάννα, Νάκου Φέλια, Αναγνωστοπούλου Βάσω, Πάλη Έφη, Τσίπα Πηνελόπη, Στάμου Παναγιώτα, Κουζή Ειρήνη, Παπανδρέου Νίκη, Αστερή Ασπασία, Κουφολιά Δήμητρα, Κατσίκη Κωνσταντίνα, Κατσίκη Κατερίνα, Αγγελάκη Κωνσταντίνα, Τσαγκάρη Αφροδίτη, Παπακυριακοπούλου Μαρία, Σοφού Ράνια, Κοπανά Ιωάννα, Ντάσι Εμμανουέλα.

*Ο σύλλογος δραστηριοποιείται στο Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου και μαθαίνει βόλεϊ σε αγόρια και κορίτσια από επτά χρόνων και πάνω. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6944184172 (κ. Κουτσουνάς) και 6974331572 (κ. Λόλας), καθώς και στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pyrgeas.gr.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος