FOLLOW US: facebook twitter

Πυρετώδεις προετοιμασίες για το 46ο Λεχαινίτικο καρναβάλι

Ημερομηνία: 31-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Η καρδιά του καρναβαλιού χτυπάει κάθε χρόνο στα Λεχαινά σε μια ολοζώντανη παρέλαση με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων καρναβαλιστών από ολόκληρη την πεδινή Ηλεία.

Οι προετοιμασίες για το 46ο Λεχαινίτικο καρναβάλι που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020 στις 3.30 το μεσημέρι στα Λεχαινά είναι πυρετώδεις όπως και για όλες τις άλλες αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα γίνουν την τελευταία εβδομάδα.

Ο Όμιλος Εθιμοτυπικών εκδηλώσεων Λεχαινών μαζί με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης προσπαθούν καθημερινά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, καθώς το Καρναβάλι των Λεχαινών αποτελεί παράδοση ετών και συγκεντρώνει κόσμο από όλη την ευρύτερη περιοχή .

Το βεστιάριο του Ομίλου Εθιμοτυπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών διαθέτει μεγάλη ποικιλία δωρεάν σε Αποκριάτικες στολές και απευθύνει κάλεσμα σε όποιο  γκρουπ χρειάζεται στολές να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα  6980723149 και 6972687321.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα η έναρξη των καρναβαλικών εκδηλώσεων, είναι το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 όπου στις 19.00  το βράδυ θα παρουσιαστούν στην πλατεία Αγίου Δημητρίου τα τμήματα Latin χορών του Ομίλου και συναυλία από το συγκρότημα Δις Αρεστοί με ρίψη βεγγαλικών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος