FOLLOW US: facebook twitter

Πυρετώδεις προετοιμασίες για το 46o Λεχαινίτικο Καρναβάλι – Κυριακή 1η Μαρτίου η καρναβαλική παρέλαση

Ημερομηνία: 14-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Η καρδιά του καρναβαλιού χτυπάει κάθε χρόνο στα Λεχαινά σε μια ολοζώντανη παρέλαση με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων καρναβαλιστών από ολόκληρη την πεδινή Ηλεία .
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το 46ο Λεχαινίτικο καρναβάλι που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020 στις 3.30 το μεσημέρι στα Λεχαινά καθώς και όλες τις άλλες αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα γίνουν την τελευταία εβδομάδα. και που διοργανώνει όπως πάντα ΟΜΙΛΟΣ ΕΘΙΜΟΤΟΠΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΛΕΧΑΙΝΩΝ μαζί με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης. Το Καρναβάλι των Λεχαινών αποτελεί παράδοση ετών και συγκεντρώνει κόσμο από όλη την ευρύτερη περιοχή με τα πάντα πρωτότυπα και σατιρικά άρματα και γκρουπ καρναβαλιστών που σκορπίζουν το κέφι σε όλη την πόλη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα η ΕΝΑΡΞΗ των καρναβαλικών εκδηλώσεων, είναι το επόμενο Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 όπου στις 19.00 το βράδυ θα παρουσιαστούν στην πλατεία Αγίου Δημητρίου τα τμήματα Latin χορών του Ομίλου και συναυλία από το συγκρότημα «Δις Αρεστοί» με ρίψη βεγγαλικών. Το παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020 και την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020. Οι ομάδες μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 17.30 έως 19.30 στο Σινε Αστρον

Η κατασκευή των αρμάτων που θα παρελάσουν στο Λεχαινίτκο Καρναβάλι βρίσκεται στο τελικό στάδιο, ενώ συνεχίζονται οι συμμετοχές των καρναβαλικών γκρουπ. Μάλιστα το  βεστιάριο του Ομίλου Εθιμοτοπικων Εκδηλώσεων Λεχαινών διαθέτει μεγάλη ποικιλία ΔΩΡΕΑΝ σε Αποκριάτικες στολές γυναικείες. παιδικές, ανδρικές. Μάλιστα επισημαίνει πως όποιο γκρουπ χρειάζεται στολές μπορεί να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα 6980723149 και 6972687321.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος