FOLLOW US: facebook twitter

Καρναβάλι με Onirama!: Πυρετώδεις προετοιμασίες για την «1η Αποκριά Πύργος 2020»

Ημερομηνία: 21-01-2020 | Συντάκτης:
-Ακόμα δυο συναυλίες με Apurimac και Passepartout

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Πύργου για τη διοργάνωση της «1ης Αποκριάς Πύργος 2020» και ήδη η ανακοίνωση πραγματοποίησης αποκριάτικων εκδηλώσεων στην πόλη μετά από 30 και πλέον χρόνια, έχει προκαλέσει ενθουσιασμό και η ανταπόκριση έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Η ομάδα σχεδιασμού και υλοποίησης των εκδηλώσεων επιδίδεται σε αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει να επικοινωνήσει με σχολεία, φορείς και συλλόγους και να συντονίσει την μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση μικρών και μεγάλων που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου αλλά και να διοργανώσει τις παράλληλες εκδηλώσεις με κεντρική την συναυλία των ONIRAMA αλλά και τους APURIMAC  και τους «δικούς μας» Passepartout.

Αποτέλεσμα εικόνας για apurimac

Οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε συνεργασία με την ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ, τη ΔΗΚΕΠ και το Γραφείο Εθελοντισμού του δήμου, θα ξεκινήσουν στην Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθούν την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου και θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων παραδοσιακά δρώμενα με γαϊτανάκια, παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς, τοπικές μπάντες και πολλά υπαίθρια αποκριάτικα πάρτι! Το γιορτινό κλίμα φυσικά θα συμπληρώνει ο ανάλογος στολισμός με αποκριάτικα θέματα σε κεντρικά σημεία της πόλης και μουσική που θα ηχεί από τα μεγάφωνα.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά οι εκδηλώσεις δεν θα περιοριστούν στο κέντρο της πόλης αλλά θα επεκταθούν σε κάθε γειτονιά και σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.

Κάλεσμα συμμετοχής

Μέχρι να ανακοινωθεί ωστόσο το πλήρες πρόγραμμα ο ΔΟΠΠ καλεί όλους όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στην μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση να επισκέπτονται τα γραφεία του Οργανισμού στον 1ο όροφο του Λάτσειου Δημοτικού Μεγάρου από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και στο τηλέφωνο 2621362409. Η ομάδα συντονισμού ήδη επικοινωνεί με φορείς και συλλόγους και καταγράφει τις προτάσεις τους ενώ ο ΔΟΠΠ με ανακοίνωση του, απευθύνει πρόσκληση προς όλους (σχολεία (α/βάθμιας και β/βάθμιας εκπαίδευσης, παιδικούς σταθμούς, ΚΔΑΠ, σχολές χορού, σχολές ξένων γλωσσών, μουσικά συγκροτήματα, παραδοσιακούς χορευτικούς συλλόγους, καφετέριες, χορωδίες, ωδεία, ιδιώτες κ.α.) να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή.

Αποτέλεσμα εικόνας για πασπαρτου συγκροτημα


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος