FOLLOW US: facebook twitter

Π.Σ. Σπάρτη-ΠΑΟ Βάρδας 3-0: Ήττα με παράπονα για τη διαιτησία

Ημερομηνία: 23-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι «πράσινοι»  έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 44΄-Ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Ντόμα

 

Ο ΠΑΟ Βάρδας-Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη, παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 44΄ ηττήθηκε 3-0 στη Σπάρτη από τον Π.Σ. Σπάρτη του Μίκι Τσίρκοβιτς. Η ηλειακή ομάδα έχει παράπονα από τη διαιτησία του Αυγερινού από την Αρκαδία. Μάλιστα, πέρα από την αποβολή, ακυρώθηκε καθαρό γκολ του Ντόμα ως οφσάιντ μετά το 1-0. Η ομάδα του Ντίνου Σπυρόπουλου, δίνει δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι την προσεχή Κυριακή, αυτή τη φορά εντός έδρας με τον επίσης ισχυρό Αστέρα Βλαχιώτη.

Ο ΠΑΟΒ μπήκε καλά στο ματς και στο 6΄ ο Ντόμας πάσαρε στον Σαμπανέι, αυτός πλάσαρε, αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο Σιζνιέφσκι. Στο 8΄ ο Σαμπανέι έκανε ψηλοκρεμαστό σουτ αλλά απομάκρυνε ξανά  ο γκολκίπερ της Σπάρτης. Και κόντρα στη ροή του αγώνα, στο 15΄ έγινε το 1-0. Η μπάλα βρήκε στο χέρι του Βαζ σε σουτ του Σαμπατάκου και ο διαιτητής Αυγερινός από την Αρκαδία έδειξε πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο Πυργιώτης Γιάννης Σωτηρόπουλος.

Στο 32΄ ο Ντόμας σκόραρε «νομίμως» ύστερα από γύρισμα από δεξιά του Σαμπανέι, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ με τον ΠΑΟΒ να διαμαρτύρεται έντονα για την απόφαση των διαιτητών. Και σαν να μην έφτανε αυτό λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Λιόσης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι και αποβλήθηκε.

Άλλα δύο γκολ στο β΄ ημίχρονο

Με παίκτη λιγότερο πλέον ήταν δύσκολο για τον ΠΑΟΒ να αντιδράσει. Στο 56΄οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-0 με τον Γεμιστό και στο 59′ ήρθε και το 3-0 με σκόρερ ξανά τον Γεμιστό. Στο 67′ ο ΠΑΟΒ  είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Ντόμα ύστερα από σέντρα του Αγουρίδη. Στο 93′ αποβλήθηκε  με δεύτερη κίτρινη ο Ζαραφέτας της Σπάρτης και στο 94′ το πλασέ του Παναγάκη ήταν πάνω στον αντίπαλο γκολκίπερ.

Π.Σ. Σπάρτη: Τσιζνιέφσκι, Πλατάνας (60′ Σικαλόπουλος), Κακάμης, Παναγιωτίδης, Σωτηρόπουλος, Τσιμικλής (73′ Αναστασάκος), Μπανούσης, Kάρδαρης (68′ Κοντογιάννης), Γεμιστός, Ζαραφέτας, Σαμπατάκος .

ΠΑΟ Βάρδας: Λαδάς, Λιόσης, Χριστόπουλος, Νικολόπουλος, Σιδέρης (61′ Ρουγκάλας), Νικολακόπουλος, Αγουρίδης, Ντόμας, Βαζ (80′ Θεοφιλόπουλος), Σαμπανέι (89′ Τσούλης), Μακρής (61′ Παναγάκης).

*Με την έναρξη του δευτέρου μέρους έφτασε στο γήπεδο κι ο προπονητής της Σπάρτης, Μίκι Τσίρκοβιτς και πήρε θέση στον πάγκο της ομάδας. Δεν ήταν στο πρώτο ημίχρονο, καθώς νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες στο νοσοκομείο του Ρίου και παίρνοντας εξιτήριο ταξίδευσε κατευθείαν για το γήπεδο!

Φωτό: Π.Σ. «Η Σπάρτη»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος