FOLLOW US: facebook twitter

Πρώτη προπόνηση για Πανηλειακό – Στο τιμ ο Σπύρος Νούσιας

Ημερομηνία: 13-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α1 DUOMO-MONK, με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου.


Οι «ερυθρόλευκοι» θα πορευτούν ξανά με τον Ανδρέα Τρυφωνόπουλο στην τεχνική ηγεσία και άμεσο συνεργάτη του τον Σάκη Θεοδωρακόπουλο. Οι δυο τους την περσινή σεζόν είχαν οδηγήσει τον Πανηλειακό στο 6 στα 6 μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος… Παρόντες στην πρώτη της ομάδας ήταν ο πρόεδρος Κώστας Ντάβαρης, ο Ανδρέας Νικολακόπουλος, που χρόνια τώρα είναι δίπλα στον Πανηλειακό και τον ενισχύει οικονομικά και όχι μόνο, ο τεχνικός διευθυντής Λάκης Αθανασόπουλος, ο γενικός αρχηγός Γιώργος Λαμπρόπουλος και ο Γιώργος Μώρος που βοηθά σε όλους τους τομείς.

Στο τιμ του Πανηλειακού ανήκει πλέον και ο παλαίμαχος ερυθρόλευκος ποδοσφαιριστής, Σπύρος Νούσιας, ο οποίος θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ παικτών, προπονητών και Διοίκησης. Ο Πανηλειακός έχει διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό του τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ κι έχουν επιστρέψει ο Παναγιώτης Τσίγκρηλας και ο Λάμπης Μπάλλας, ενώ προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα από την Ακαδημία ο 17χρονος Γιώργος Νικητόπουλος.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο της Πρωινής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος