FOLLOW US: facebook twitter

Προχωρά η Ανάπλαση του Εμπορικού και Ιστορικού Κέντρου της Αμαλιάδας – Επιθεώρηση Γ. Λυμπέρη στο έργο

Ημερομηνία: 12-02-2021 | Συντάκτης:

Την πορεία υλοποίησης του έργου της «Αστικής Ανάπλασης Εμπορικού και Ιστορικού Κέντρου Αμαλιάδας», συνολικού προϋπολογισμού 2.396.000 ευρώ, επιθεώρησε το πρωί της Πέμπτης ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης.
Ο κ. Λυμπέρης επισκέφτηκε κατά σειρά τα συνεργεία που εκτελούσαν εργασίες στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου για να καταλήξει στην πλατεία Ηρώων όπου συναντήθηκε με τον ανάδοχο του έργου.
Στη διάρκεια της συζήτησης που είχε μαζί του ο Δήμαρχος Ήλιδας, ζήτησε να επισπευσθούν το δυνατό οι εργασίες, ώστε σε σύντομο χρόνο να παραδοθεί το σύνολο του έργου στους πολίτες της Αμαλιάδας, επισημαίνοντας πως με την υλοποίησή του θα αλλάξει εικόνα η πόλη.
Επισήμανε πως οι όποιες καθυστερήσεις υπήρξαν στην αργοπορία εκκίνησης των έργων, οφείλονταν σε παραλείψεις της αρχικής μελέτης – όπως η υπογειοποίηση των δικτύων στις πλατείες ή των μετασχηματιστών στην οδό Σμύρνης – συμπληρώνοντας πως πλέον οι εργασίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς ώστε άμεσα να φτάσουμε στο σημείο της παράδοσης.
Υπενθυμίζεται πως στις εργασίες ανάπλασης περιλαμβάνονται η πλατεία Ηρώων, η πλατεία Δημοκρατίας, καθώς επίσης και το ιστορικό κέντρο της Αμαλιάδας, από το Μουσείο Μπελογιάννη, μέσω των οδών Ερμού, Ολυμπίας, της πλατείας Δημοκρατίας και της οδού Αντωνίου Πετραλιά μέχρι τον Πολυχώρο Πολιτισμού και από εκεί στην οδό Σμύρνης, που φθάνει μέχρι το άλλο τμήμα της ανάπλασης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος