FOLLOW US: facebook twitter

Πρόβαλαν τον 6ο Μαραθώνιο Ολυμπίας στη διεθνή τουριστική έκθεση Ergo Marathon Expo 2019

Ημερομηνία: 14-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Στην διεθνή τουριστική έκθεση ERGO MARATHON EXPO 2019, που πραγματοποιήθηκε στo Δέλτα Φαλήρου (Στάδιο Τάε-Κβον-Ντο) συμμετείχε για πρώτη φορά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στα πλαίσια του Μαραθωνίου της Αθήνας.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας προβλήθηκαν οι αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιούνται στη Δυτική Ελλάδα και δόθηκε η δυνατότητα στους επισκέπτες να ενημερωθούν για τον 6ο Μαραθώνιο Ολυμπίας, που θα διεξαχθεί στις 28 και 29 Μαρτίου 2020.

«Είμαστε παρόντες σε εμβληματικά γεγονότα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπου μας δίνεται η δυνατότητα να προβάλλουμε τη Δυτική Ελλάδα ως έναν ελκυστικό τουριστικό προορισμό, κατάλληλο να αναζητήσει ο κάθε επισκέπτης τη δική του εμπειρία. Αυτή τη φορά, είχαμε την ευκαιρία να προβάλουμε σημαντικά αθλητικά γεγονότα που διοργανώνονται στον τόπο μας και ιδιαίτερα τον Μαραθώνιο της Αρχαίας Ολυμπίας που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2020» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, Νικόλαος Κοροβέσης.

Το περίπτερο της ΠΔΕ έγινε αντικείμενο θετικών σχολίων πλήθους επισκεπτών και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον από παράγοντες του αθλητικού, πολιτικού και κοινωνικού τομέα, οι οποίοι κατέθεσαν και το ενδιαφέρον τους για τον επικείμενο 6ο Μαραθώνιο Ολυμπίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος